עבור לתוכן

המסך משתגע ליד Nokia 3300

Featured Replies

פורסם

כן, השאלה אבל אם הקרינה יכולה לפגוע בדיוק/כיוון (גם במיקרומטר) של המגנטים שסביב התותח אלקטרונים במסך ולגרום לבעיות (אני בספק, אבל עדיין, לא יודע).

ואכן כל ההפרעות זה השדות היחסית עוצמתיים שכל המכשירים הנ"ל פולטים...

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא הורס את המסך, זה רק מעוות את התצוגה זמנית כמו כל מגנט שתשים ליד מסך כזה כי הCRT משתמש בחלקיקים טעונים (אני חושב שיונים חיוביים אבל לא בטוח) שפוגעים במסך כדי ליצור את התצוגה (בגלל זה הCRT כזה עבה - החלקיקים האלה צריכים להגיע במהירות), שדה מגנטי משנה את הכיוון של תנועת המטענים וככה יוצא שאתה לא מקבל את התמונה שרצית אבל זה לא משפיע על המנגנון עצמו של המסך (לפחות לא בטווח הקצר)

אחי, בדיוק מזה אני חושש, כיוון שמגנט כן הורס את המסך...

וזה עושה אותם סימפטומים...

לא יודע אם ראית את זה פעם אבל במחשבים ישנים הרמקול של הלוח אם (הזה שהיה מצפצף כל פעם שהמחשב נדלק) היה די גדול ולא עטוף בפלסטיק או משהו כזה ושם היה ממש קל לראות ולהרגיש (בעיקר אם אתה עם מברג) את המגנט החזק שהיה עליו, ניחוש שלי - זה לא הרמקול היחיד שעובד בעזרת מגנטים, ומבחינת הרמקול אין הבדל בין שדה מגנטי שבא מתוך הרמקול ושדה מגנטי שבא מבחוץ (חוץ מהכיוון שלו כמובן)

כל רמקול עובד על מגנטים, זה לא משהו מיוחד...

פורסם

ממליץ לכולם להרחיק את הפלאפונים ממסכי CRT, כי הם כן יכולים להיהרס, גלי הרדיו משפיעים על המיגנוט של השפופרת...

חבל שאין לי מצלמה, הייתי מראה לכם איך התעוותה התמונה במסך CRT, שלא ניתן לסדר דרך התפריטים.

עוד בהיותי ילד קטן הרסתי טלויזיה (עיוות תמונה), ע"י מכשיר שנעשה על ידי, שעשה מה שהפלאפון עושה לCRT.

אצלי הפלאפון לא עושה שום דבר למסך LCD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים