עבור לתוכן

המסך משתגע ליד Nokia 3300

Featured Replies

פורסם

כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע.

כאילו קירבו מגנט חזק.

אני מניח שזה דופק תמסך, נכון?

והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?

פורסם

זה לא עושה כלום כמעט כל פלאפון ברשת gsm ומירס יעשה לך את זה

במידה ויש לך מסך CRT

פורסם

גם בLCD , אם הטלפון שלי מצלצל כשהוא ליד המסך ובדיוק אני עובד עם העכבר המסך "קופא" ולא מגיב כל עוד הוא מצלצל :smile1:

פורסם

LCD ממש לא מושפע מפאלפונים

פורסם

גם לא בטוח שזה הורס את המסך... הפתרון הפשוט זה פשוט להרחיק אותו יותר...

פורסם

LCD ממש לא מושפע מפאלפונים

אז איך אתה מסביר את זה שהמסך שלי קופא בכל פעם? וזה לא רק העכבר זה כל התמונה, יצא לי כמה פעמים להיות באתר עם אנימציות והם גם קפאו

ברגע שהפלאפון צלצל

*הערה - זה קורה רק כשמחייגים אליי וזה נפסק כשאני עונה

פורסם

אולי זה כן משפיע על רכיבים אלקטרונים רגישים בבקר של המסך ?

פורסם

בחיים לא קרה לי

פורסם

יש לי LCD וזה לא קורה,רק ב CRT...

פורסם

מוזר .. כנראה זה ספציפי למסך שלי , benq fp731, אם למישהו יש את אותו מסך שיעשה ניסוי ויאמר אם גם לו זה קורה :-\

פורסם

לי זה קורה כל הזמן.

יותם (Funky-Monk) אמר שזה אומר שהטלפון פולט קרינה אלקטרו-מגנטית, ושמאוד כדאי לי להרחיק את הפלאפון שלי מהמוח שלי (זה הפלאפון שלי, הנוקיה).

זה נכון? וזה באמת הורס את המסך? לי בבית יש מסך כזה ענקי של MAG (לא יודע את הדגם, אני לא מבין בזה).

פורסם

זה קורה לך עם מסך דק (LCD)?

פורסם

זה ממש לא הורס את המסך, זה רק מעוות את התצוגה זמנית כמו כל מגנט שתשים ליד מסך כזה כי הCRT משתמש בחלקיקים טעונים (אני חושב שיונים חיוביים אבל לא בטוח) שפוגעים במסך כדי ליצור את התצוגה (בגלל זה הCRT כזה עבה - החלקיקים האלה צריכים להגיע במהירות), שדה מגנטי משנה את הכיוון של תנועת המטענים וככה יוצא שאתה לא מקבל את התמונה שרצית אבל זה לא משפיע על המנגנון עצמו של המסך (לפחות לא בטווח הקצר)

פורסם

והפלאפון גורם גם לרמקולים להשתגע......באמת מעניין למה.....זה נורא מציק

פורסם

והפלאפון גורם גם לרמקולים להשתגע......באמת מעניין למה.....זה נורא מציק

לא יודע אם ראית את זה פעם אבל במחשבים ישנים הרמקול של הלוח אם (הזה שהיה מצפצף כל פעם שהמחשב נדלק) היה די גדול ולא עטוף בפלסטיק או משהו כזה ושם היה ממש קל לראות ולהרגיש (בעיקר אם אתה עם מברג) את המגנט החזק שהיה עליו, ניחוש שלי - זה לא הרמקול היחיד שעובד בעזרת מגנטים, ומבחינת הרמקול אין הבדל בין שדה מגנטי שבא מתוך הרמקול ושדה מגנטי שבא מבחוץ (חוץ מהכיוון שלו כמובן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים