פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים בעוד כל חברי הקבוצה עסוקים בלצבור נקודות, החלטתי להיות מקורי ולצמצם את בעיות החניה בבסיסי "ערמד" השונים. 8)הרי לפניכם תצוגת החניה (מקורה באמצעות עצי דקלים פסטורליים)...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר לצרכי גיוון, שימו לב להאמר שעשקתי לי בשקט בשקט, בעוד כולם נלחמים להם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר שימו לב לסימטריה... אומנות.ותאשימו את טובי (Pure-Gold), אמר לי "בוא בוא, נבדוק את ה G7 החדש שלי"!אבל טובי לא בא, טובי גם לא מטלפן... :'(
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר עזרה נפשית?...למה זה טוב?אני חושב שאם אכנס לאחד כזה (רצוי אחת כזאת), הם אלו שיזדקקו לעזרה נפשית.בימינו לא צריך עזרה נפשית, רק דאבל.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אם צריך אפשר לתרגל חנייה ב "ל" במשחק תגידו מישהו פעם ניסה לארגן מרוץ בBF2? מרוץ באגי והאמרים במפה יכל להיות ממש חזק (עם צילום אווירי גם ממסוק כמובן)
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מחבר תצא החוצה רואים שמשעמם לך ותפסיק עם השטויות האלה אתה תמיד מוזמן לעזוב. אני אתרגל חניה כמה שבא לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.