עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית בתקציב מסוים

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית ביתית, באיכות טובה, בתקציב של עד 1500 ש"ח.

אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה של מצלמות, אז אם יש כל מיני נתונים ושאלות שאני צריך לענות עליהן כדי לדעת מה אני רוצה, אז שאלו.

תודה מראש.

פורסם

תביט בנושאים קודמים, ביומיים האחרונים השאלה הזו נענתה.

F700 או Canon A610.

פורסם

בינתיים המחיר של ה-F700 עלה משום מה ב-200 ש"ח, אז מבין שתי אלה נראה שה-A610 תהיה בחירה טובה יותר. כנראנ שמחיר הרצפה שבו ה-F700 נמכרה לאחרונה היה חגיגה חולפת.

פורסם

אני מחזיר את הרעיון הישן שהועלה פה כבר, לפתוח ת'רד בסטיקי שמרכז את ההמלצות על מצלמות P&S בטווח שבין 1000 ל2500 שקל, זה יחסוך לכם מי שבפורום הזה לענות על השאלה הזאת 3 פעמים בשבוע לפחות, וישאיר מקום לשאלות יותר ספיציפיות...

פורסם

רעיון נחמד, הבעיה שבשביל ליישם אותו צריך להגיע להסכמה אילו דגמים מומלצים ועל מה חשוב לשים דגש (עוד קצת איכות תמונה במחיר של בעיות שמישות למשל?). קרא את זה ותבין מדוע בכלל לא פשוט להגיע להסכמה כזו.

פורסם

אני יודע שזה לא פשוט להגיע להסכמה, לכן צריך לקחת את כל הדגמים שהמליצו עליהם פה ( A620 / A610 / A510 / F700 / F11 / F10 ועוד כמה ששכחתי.. ) ולמיין אותן לפי תכונות, מה מתאים למי, ככה שמי שנכנס ומתלבט יקרא קודם כל את זה ויקבל מושג כללי על מה שממליצים לו פה ואם יש לו שאלה ספיציפית יותר אז הוא ישאל וזה יחסוך הרבה כאב ראש לאנשים פה..

פורסם

קח את ה610 וזהו... חבל על הכסף שתשלם עבור 620 או שאר המצלמות האחרות שהוצעו פה... אתה לא צריך 7 מגה פיקסל ומצלמה שהיא יותר מהירה מה610, מצלמה מעולה היא תענה על הדרישות שלך מעל ומעבר לדעתי

פורסם
  • מחבר

קח את ה610 וזהו... חבל על הכסף שתשלם עבור 620 או שאר המצלמות האחרות שהוצעו פה... אתה לא צריך 7 מגה פיקסל ומצלמה שהיא יותר מהירה מה610, מצלמה מעולה היא תענה על הדרישות שלך מעל ומעבר לדעתי

אני לא מבין בזה בגרוש. כלומר, שום דבר!

מה זה מגה פיקסל? מה זה אומר? זו הרזולוציה?

ומה טוב יותר במצלמות מהירות יותר?

פורסם

אני לא מבין בזה בגרוש. כלומר, שום דבר!

מה זה מגה פיקסל? מה זה אומר? זו הרזולוציה?

ומה טוב יותר במצלמות מהירות יותר?

מגה פיקסל זה כמות הפיקסלים בתמונה ...

כמה מגה פיקסל זה לא משנה כי יש מצלמות של ניקון שעולות 40,00 עם מגה פיקסל אחד

אני הייתי לוקח a610 או a520 שח קאנון

פורסם

כמה מגה פיקסל זה לא משנה כי יש מצלמות של ניקון שעולות 40,00 עם מגה פיקסל אחד

אם יש מצלמות כאלה, תביא לינק. אם אין, תחשוב בפעם הבאה לפני שאתה כותב.

פורסם

אם יש מצלמות כאלה, תביא לינק. אם אין, תחשוב בפעם הבאה לפני שאתה כותב.

חחחחחח תראה, כולנו הבנו את המטרה של האמירה הזאת, נכון שזה היה דבילי מאוד להקצין את זה ככה אבל אני מניח שכל מי שקרא את זה ( ? ) הבין שהוא התכוון לזה שאין קשר בין המגה פיסקלים למחיר בהכרח ( ? )

פורסם

זה שהוא כתב "של ניקון" הפך את זה ליותר מסתם אמירה כללית. הוא גם כתב "כמה מגה פיקסל זה לא משנה" וזה גם לא נכון. בקיצור, גיבוב של שטויות שלא מועיל לפותח הדיון בשום צורה.

פורסם

צודק, אני מסכים איתך פה

פורסם

olympus c50

מצלמה קטנה

5 מגה פיקסל

עד לפני שנה עלתה אלפיים ומשהו

עם סוללת לטיום

עכשיו היא 1200

קיצר מצלמה איכותית וטובה

פורסם

olympus c50

לא תודה, בעמוד הראשון צויינו מצלמות טובות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים