עבור לתוכן

קטיושות בקריית שמונה

Featured Replies

פורסם

כן, אבל אי אפשר למגן נגד זה?

אי אפשר לשים גג קצת יותר חזק? יש בזה בכלל חומר נפץ?

פורסם

יאלללללאאאאאאאאאאאאאאאא סרטיםםםםם!?!?!??!?!?! קטיושות ינעל ראבקקקקקקקקקקקקק....יאללאאאאאאאאאאאאאא

עד עכשיו לא היה חשמל בני זונות!!!!!!!!!!!!

אבל איך זה שעדיין לא אמרו לחזור לשגרה?!?!?!??!?!??!

פורסם

חחחח כל פעם שנופלת קטיושה צריך לתפוס כמה ערבים ששיגרו אותה ולעשות להם ברית מילה ככה הם ילמדו לקח...

פורסם

חחחחחחחחחחחח..תאמין לי שעושים להם הרבה יותר על כל קטיושה...אולךי אתם לא מודעים לזה אבל אנחנו רואים את המסוקים בדרכם להטיל את פצצותיהם הגדולות והכסופות על החרבים..

פורסם

אני יבקר היום כנירא בזירת הפשע :xyxthumbs: ואני יביא כמה תמונות איכותיות... :yelclap:

פורסם

שמעתי את הקטיושות עד מטולה, לא נשמע רציני הפעם (כמו טריקת דלת), אבא שלי שבכיתת הכוננות אמר לי שזה קטיושה מס' 107 שזה מהמעפנות.

פורסם

חחחח כל פעם שנופלת קטיושה צריך לתפוס כמה ערבים ששיגרו אותה ולעשות להם ברית מילה ככה הם ילמדו לקח...

הערבים המוסלמים (חזבאללה) שהם אלו שיורים את הקטיושות עושים ברית מילה, גם אצלם עושים ברית.

למרות שלא הייתי מתנגד לימול אותם שנית ולבצע בהם שורה של עינויים לא פחות מזוויעים ומזעזעים כדאי שתבדוק לפני מי אתה עומד לפני שתזרוק שטויות.

פורסם

תגידו ביטוח הבית מכסה אם הוא מתפוצץ מקטיושה? P:

פורסם

חחחחחחחחחחחח..תאמין לי שעושים להם הרבה יותר על כל קטיושה...אולךי אתם לא מודעים לזה אבל אנחנו רואים את המסוקים בדרכם להטיל את פצצותיהם הגדולות והכסופות על החרבים..

לא, ממש לא.

צה"ל נוקט באיפוק מדהים כשזה נוגע לגבול הצפון, בעיקר עקב סיבות פוליטיות ולחץ של ארה"ב. בפעם הקודמת שהחיזבאללה שיגר פצמ"רים ורקטות (ראיתם בוודאי את התמונות ממוצב טוליפ בטלוויזיה, אבל גם מוצבים אחרים, בעיקר בגזרה המזרחית, חטפו *מאות* פצצות מרגמה), מה צה"ל עשה? שום דבר, רק ניסה (בלי הצלחה רבה, יש לציין) לפגוע במוקדי השיגור. בכלל, מאז הנסיגה מלבנון, צה"ל עושה ככל יכולתו שלא להסלים את המצב, למרות התגרויות חוזרות ונשנות מצד החיזבאללה. זה התחיל עם שלושת החיילים החטופים, וממשיך מאז עם רמת תגובה ששואפת לאפס מצדנו. אפשר היה להבין את זה אם הסכסוך היה מסתכם בלחימת גרילה בין צה"ל לבין החיזבאללה (מה שגם קיים, כמובן), אבל ברגע שהחיזבאללה מתחיל לתקוף אוכלוסיה אזרחית, רף התגובה של צה"ל חייב לעלות.. וזה פשוט לא קורה.

פורסם

^^^

נכון.

באירוע בו נהרג שרון אלמקיס ז"ל ס.מ"פ מסייעת 12, הפגיזו "שטחים ריקים" בצד הלבנוני, התחיל ממרגמות, טנקים, אח"כ מטוסים הפציצו 2 מוצבי חיזבללא (שלקראת הפצצה הם כבר היו ריקים), ולקראת סוף אותו יום גם תותחנים הצטרפו... מה היו התוצאות? הרוג אחד, וגם הוא לא חיזבלון או אזרח לבנוני... משקיף בינלאומי.

התגובות של צה"ל לא יעילות מספיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים