פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK)הלוח דגם: P4X266A/E - 8233יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתחאני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתחאז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס???ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים http://www.cpuid.com/clockgen.phpונראה לי שאתה לא יכול לעלות יותר לא בגלל המתח...כי אם היה בעיה במתח הוא היה קורס לך פשוט...אבל אני לא 100% סגור על זה...חכה לעוד תגובות
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר אבל בקלוקגן אחרי ריסטרט זה מתאפס נכון????ובקישור אני לא מוצא את החברה של הלוח שלי(כמובן לוח אנטיזכן)אז אם אתה יכול לשלוח לי קישור ישיר זה יהיה סבבה
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים התוכנה ClockGen לא מספקת אפשרויות מתחים לכל הלוחות, כמו למשל שלי ושלך :'(... תנסה לעדכן ביוס... אולי יש בעדכון אפשרויות מתחים... אין לך מה להספיד ...
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מחבר אחי כמו שרשמתי הלוח שלי של חברת OCTEK ואין שם את הלוח שליזה אומר שלא מצאתי שם עדכון ביוס ואפילו הלוח שלי לא נימצא שםפתחתי פעם תרד על זה ונתנו לי קישור לזה אבל זה בכלל לא עבדואני ניסיתי מלא ושאלתי הרבה אנשים ולא מצאו את הלוח שלי וממש לא מצאו לו עדכון ביוסוגם לפי המספר הסיריאלי שעולה בתחילת המחשב הוא רושם שהלוח שלי זה בכלל של פנטיום 3ובתמונות אין את הלוח שלי זה משו מאוד מאוד מוזר...אתה יכול לשלוח לי קישור ישיר כי לא הצלחתי להוריד משם את התוכנה
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אממ אם יש לך דיסק של תוכנות שבאות עם הלוח, תחפש בו..לא בטוח שיהיה, אבל אצלי לדוגמא יש תכנה שמאפשרת שינוי של המתח לזכרונות ולמעבד כשנמצאים בוינדוס..אז שווה לבדוק..
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים איך מעלים מתח לזיכרונות בלוח כמו שלי ?! אפשר דרך תוכנה ?! או איך משנים תיזמונים לזיכרון !?Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG תדר זההכל בחיים 4.35GHZ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.