פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית.. המחשב במנוחה 50/60 ובמשחק הוא 90/100 הכנסתי מאוור ישן על המעבד (קומבינה עם גומי) יש שיפור קטן - גדול מנוחה 45-50 ובמשחק 60/70 כמו שאתם רואים בתמונה הסידור של הכבלים לא משהוא אבל הדלת פתוחה.... מה אני יכול לעשות כדי לשפר ? יש תקציב אבל אני לא רוצה קירור מיים תודה רבה
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים סליחה אבל לא ממש הבנתי אותך?שמת מאוורר על המעבד? אתה מתכוון שלא היה עליו מאוורר מקודם ???.אם אין לך אז זו הבעיה שלך, ועל איזה מפרט מדובר?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר אוייי שכחתי לכניס תמונה ...ויש לי על המעבד 2 מאוררים אחד על השני...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אלוהים אדירים תעשה סידור כבלים, לא פלא שהמעלות גבוהות ... גם עם 100 מאווררים המארז שלך עדיין יהיה חם אפילו עם הדלת פתוחה, עדיין יש חום שנלכד בכל החלל הנסתר הזה מאחורי הכבלים
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר אין לי דימיון איפה לדחוף אותם...הרוב מתוחים ואין לי הרבה אפשרויות...
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים זה בעיקר הכבלים של הספק, תנסה לשנות את הסדר שלהם ככה שהם יהיו כמה שיותר למעלה ומאחורה , ויש ערכות sleeving שאפשר לקנותשעוטפות את כל הסבך הזה והופכות אותו ליותר עגול, בלי חריצים שכולאים חום ,אזיקונים גם יעזרו
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר מה אני צריך לקנות כדי לסדר את הדרייק הזה ?ואם כבר אז אני ילך על UV , ציפוי לקבלים , מולקס + מאוור נורמלי למעבד וכומאיפה לקנות וכמה ומה ?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים הכי נפוצים זה הקיטים של vantec , יש בכל מיני צבעים וקח בחשבון שתצטרך לפרק את המולקסים כדי שהsleeve יעבור וזה קצת סרטיש מכשיר קטן מיוחד כזה שעושה את זה הרבה יותר פשוט, אבל הקיטים (לפחות זה שאני קניתי) לא באים איתו, הוא בא עם הקיטשל המולקסים בכל מיני צבעים. בקשר לאיפה לקנות, יש מלא אופציות אני לא יכול להמליץ על מקום ספציפי , אבל כמעט כל חנות מחשבים רציניתמחזיקה אותם. הקיט של הsleeves עולה בסביבות ה50-70 ש"ח והמולקסים 50 בערךיש כאן באתר מדריך (זה כעקרון ביקורת על מוצרים אבל יש שם הרבה הסברים רלוונטים) - http://hwzone.co.il/reviews/modding-prod/(מהדף השני של הכתבה מתחילים ההסברים על sleeving)
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר יופי תודה לךעוד שאלה , איזה קירור לקחת למעבד ? מה הכי מומלץ ?יש לי את ה Thermalright XP-120 אבל הדריק לא נכנס כי אין מספיק מקום בין הלוח לספק , אני צריך משהו יותר קטן..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים בניגוד לדעה הרווחת כאן אני ממליץ על זלמן , קירור מעולה ובמיוחד אם אתה צריך משהו יחסית קטן, תראה במפרט שלי את הדגם תראה גם את התמונה המצורפת, וקח בחשבון שמדובר בפרסקוט [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר אלף תודות לך אני ילך על זה ונביא תמונות כאשר הכול יהיה מסודר. ררר....עריכה... יש לי רק 10 מילימטר (סנטימטר 1) בין הלוח לספק, הקירור לא יתאים...איזה דפקה.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר רק סגרתי בחזרה את הדלת ויש לי 70 לא עזר כלום המאוור שהכנסתי... איזה באסה ו..יש לי רק 10 מילימטר (סנטימטר 1) בין הלוח לספק, הקירור לא יתאים...איזה דפקה.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים קודם כל סידור כבלים דחוווווף !!! יש לך המון הארד דיסקים ככה שאויר שנכנס מקדימה, ש-כ-ח מ-ז-ה !!! תעשה חור בדלת המארז שמאורר יזרוק אויר על הקירור של המעבד... מאורר על מאורר זאת נוסחה לרעש סילוני (מניסיון )... בקשר לקירור למעבד, אמרת שיש לך ס"מ אחד בין הלוח לספק, ברוב המארזים זה ככה.. תחפש היטסינק קטן ויעיל, רק אל תצפה לצניחת טמפ' מהשמיים אם לא עשית את כל השלבים שאמרתי לך !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.