פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אני לא יכול לפרסם את המדריך במערכת הזו, כי זה קוד HTML.להורדת המדריך כנס:www.galgul.vez.co.ilממש טיפה למטה יש את המדריך.(אה והפורומים שם זה רק לתמיכה-לא שנכנסים לשם במיוחד).תהנו !
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים כבר פתחת את האתר אה? :D תוכנה דיי שימושית :yelclap: חבל שלא הבאת אותה לפני חודש...
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אוי ואבוי.דבר ראשון, למה אני צריך להוריד קובץ HTML ? במקרה שלא שמעת אפשר להציג HTML דרך דפדפן גם מבלי להוריד אותו.דבר שני, בפעם הבאה שאתה עושה מדריך חובבני שכזה למשהו, תנסה לדאוג שהכותרת תואמת את התוכן.כתבת:מדריך לשיחזור קבצים שנמחקו לצמיתותומה שהיית צריך לכתוב זה:מדריך לקבצים שנמחקויש הבדל גדול.ושמישהו ינעלאת הדיון הזה, זה באמת ספאם.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר תקנו אותי, אבל נראה לי שיש לבן אדם הזה בעיה שכלית.ואני לא מספים-רק רוצה לעזור.למה אתה חושב שאני מספים?מזה בכלל להספים? כאילו להגיד:"אוי יש לי הרבה הודעות איזה כיף?!"וואלה היום יש אנשים גנובים.......
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים ממש מדריך מועיל, מה אני אגיד לך. כל מי שמבין קצת אנגלית מסתדר עם תוכנה כזו בלי בעיה. אבל למה אני רע, מגיע לך מזל טוב: נוספה לך אזרה שלישית על הקפצה. צפה לעונש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.