עבור לתוכן

מבחן ריכוז לגברים! 18+

Featured Replies

פורסם

הצלחתי על הפעם הראשונה

ובפעם השניה התבוננתי בכדורים הנחמדים השניים  :P

בדיוק כמוני, מצאתי אותו בפעם הראשונה (כדי להצליח ב"מבחן") ואז בפעם השנייה והשלישית כדי לצפות בכדורים האחרים. :jump:

• תגובות 40
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על הפעם הראשונה מצאתי את הכדור האדום !!

אז יכול להיות שאתה הומו וציצים לא ממש מעניינים אותך ...

פורסם
  • מחבר

מה הקשר להומואים

אפשר לפשוט לבדוק איפה הכדור כמה פעמים שרוצים

כמו שאמרתי , סתם משהו מפגר ולא מתאתגר.

עדיף כנס לאתר סקס ותשאר שם

במקום להביא לפה שטויות כאלו.

אם אתה לא מוצא קשר להומואים, כנראה שהיית מוכן לזה מראש! (זה מה שכתבתי אם היית קורא, היית יודע)

גם אני עכשיו יכול לעשות את זה מאה פעמים בלי לטעות!

רק בפעם הראשונה זה קשה! ומה הקשר להשאר באתר סקס? אתה יכול פשוט לא להיכנס לת'ראד ולטרוח לרשום שטויות!

פורסם

הצלחתי על ההתחלה 5 פעמים רצוף.

פורסם

מכיר, אחד הגדולים.

פורסם

הצלחתי על הפעם הראשונה... אבל הנחתי שיהיה משהו כזה, אז ממש התרכזתי ולא נתתי לעצמי להסתכל למטה...

בכל מקרה, לי יש בעיות ריכוז קשות, אז אני מניח שזה לא מייצג... בכל מקרה, משעשע ;D

פורסם
  • מחבר

אם היה אפשר הייתי מוציא את ה 18+ מהכותרת!

ואז אף אחד לא היה מצליח!

אבל אם אני יוציא, אנשים יתחילו להתבכיין לי פה שזה פוגע וכאלה!

פורסם

הצלחתי על הפעם הראשונה , ובפעם השנייה גם הצלחתי אפילו שהסתכלתי בשדיים של הכוסית ההיא...

מה אתם אומרים על יכולת ריכוז?

פורסם

על הפעם הראשונה מצאתי את הכדור האדום !!

הומו !!!!

סתם אחי.... :silly:

פורסם

בעע כזה שטותי.

על הפעם הראשונה הצלחתי. ראיתי משו מהבהב למטה אבל לא הסתכלתי למרות שהבנתי שזה אישה שמשחקת בציצי שלה.

זה ממש פשוט ושטותי.

פעם השניה רציתי לראות את האישה. :P

פעם שלישית ניסתי לראות את האישה אבל בכל זאת לשים לב לכוסות בזוית הראיה עדיין והצלחתי.

חביב. :)

פורסם

יש שיטה מאוד פשוט תסתכלו על הבחורה איזה 4-5 פעמים

ואז תעקבו טוב אחרי הכדור הצלחתי 3 פעמים ברציפות רק ככה אפשר..

פורסם
  • מחבר

בעע כזה שטותי.

על הפעם הראשונה הצלחתי. ראיתי משו מהבהב למטה אבל לא הסתכלתי למרות שהבנתי שזה אישה שמשחקת בציצי שלה.

זה ממש פשוט ושטותי.

פעם השניה רציתי לראות את האישה. :P

פעם שלישית ניסתי לראות את האישה אבל בכל זאת לשים לב לכוסות בזוית הראיה עדיין והצלחתי.

חביב. :)

אחי? יש לך מסך 300 אינץ' למחשב שאתה כל פעם רואה חלק אחר מהמסך...

המטרה לא להיות צמוד לכדור כמו מסטיק! שב רגיל, קח מטר מהמסך ותנסה (עכשיו זה כבר לא פרקטי!)

יש שיטה מאוד פשוט תסתכלו על הבחורה איזה 4-5 פעמים

ואז תעקבו טוב אחרי הכדור הצלחתי 3 פעמים ברציפות רק ככה אפשר..

אם לא הבנת, הטריק פועל פעם אחת. אם הצלחת רק 3 פעמים ברציפות, אחריי שהסתכלת כבר על התמונות, יש לך בעיית ריכוז קשה! אני מצליח עכישו 20 מתוך 20 פעמים!

אנשים אתם מאבדים את העניין ואת כל הכיף בדבר!

אף אחד לא מקבל פרס על זה שהוא מוצא את הכדור!

ומי שחושב שאם הוא הצליח למצוא את הכדור ולהתעלם מהבחורה, אז יש לו ריכוז טוב! אז הוא טועה! לראות את שתיי הדברים ולדעת איפה הכדור, זה ריכוז טוב! כל אחד יכול להתרכז בדבר אחד! המטרה להתרכז בשניי דברים יחד!

פורסם

אם לא הבנת, הטריק פועל פעם אחת. אם הצלחת רק 3 פעמים ברציפות, אחריי שהסתכלת כבר על התמונות, יש לך בעיית ריכוז קשה! אני מצליח עכישו 20 מתוך 20 פעמים!

אוקיי קראתי בריפרוף "בעית ריכוז קשה" אתה מצליח עכשיו אתם 20/20 קצת מוזר לא? :nutty:

פורסם
  • מחבר

אוקיי קראתי בריפרוף "בעית ריכוז קשה" אתה מצליח עכשיו אתם 20/20 קצת מוזר לא? :nutty:

רק בפעם הראשונה זה קשה! אחריי זה אפשר בלי בעיה!!! זה כבר לא מפתיע אותך! כל הקטע זה שאתה לא אמור לדעת שיש בחורה

:pissed:!!!!!111 אחדאחדאחד...

פורסם

אחי? יש לך מסך 300 אינץ' למחשב שאתה כל פעם רואה חלק אחר מהמסך...

המטרה לא להיות צמוד לכדור כמו מסטיק! שב רגיל, קח מטר מהמסך ותנסה (עכשיו זה כבר לא פרקטי!)

אנשים אתם מאבדים את העניין ואת כל הכיף בדבר!

אף אחד לא מקבל פרס על זה שהוא מוצא את הכדור!

ומי שחושב שאם הוא הצליח למצוא את הכדור ולהתעלם מהבחורה, אז יש לו ריכוז טוב! אז הוא טועה! לראות את שתיי הדברים ולדעת איפה הכדור, זה ריכוז טוב! כל אחד יכול להתרכז בדבר אחד! המטרה להתרכז בשניי דברים יחד!

לא..

פשוט לא ידעתי שתיהיה אישה ערומה למטה, אז התרכזתי מאוד בלראות איפה הכדור הולך. שזה התחיל והבהבו חצים למטה

ראיתי לממש פחות משניה את התמונה הזאתי אבל לא המשכתי להסתכל עליה, אלא על הכוסות כדי לא לשכוח איפה היה הכדור,

לכן זה לא עבד עלי.

בפעם השניה רציתי לראות באמת מה קורה שם.  ;D

בפעם השלישית ניסתי להסתכל עליה ובכל זאת להשאר בפוקס גם על הכוסות. והצלחתי, לא קשה.

ואגב, אני די קרוב למסך, והוא 17 אינץ. רזולוציה גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים