עבור לתוכן

בעיה מוזרה באימיול ! :\ חייב עזרה , תודה

Featured Replies

פורסם

אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי

Your client is too old. Please upgrade to last version !

שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה

מה אני עושה ??

*אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה

* אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

יכול להיות שבאמת הגרסה שלך היא אנטיקה והסרבר כבר לא תומך בה... אז או שתשדרג או שתשאר עם הסרברים האחרים

פורסם

לי יש גם את אותה בעיה (שרק הרייזורבק 2.0 מודיע לי על ההודעה הזאת וכל השאר סבבה), ואין לי מושג איך/איפה אני מתקין רשימת CLIENT חדשה. ונא לא לשלוח אותי לאתר של אימיול הרשמי כי שם לא מצאתי שום דבר שיעזור.

ואם כבר בשרתים עסקינן- זה רק אני או שSONNY BOY (כל המספרים) נעלמו לפני כחודש+- מהאימיול, למרות שהם היו עם הכי הרבה משתמשים??? אם זה רק אצלי, אודה על הפניה לחיבור אליהם.

תודה

פורסם

*אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה

* אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים

אלה התשובות לשאלה שלך!

השרת רזורבק 2 כנראה לא תומך בגירסאות אימיול ישנות, וזאת הסיבה שאתה לא מצליח להתחבר אליו.

שרתים אחרים שאתה כן מצליח להתחבר אליהם, כנראה תומכים בגירסאות אימיול ישנות, אז או שתיצמד אליהם או שתשדרג. החלטה שלך.

פורסם

א. רייזורבק הזה (וכל חבריו) תמכו עד לפני כמה ימים כמו גדולים לאורך כל הזמן. מה השתנה?!

ב. אוקיי, נניח שאני מוכן להוריד קובץ קליינט חדש, איפה אני מוצא כזה?!

ג. את האימיול אני לא מחליף (0.45) כי החדשים איכזבו אותי לא אחת.

פורסם

א. "...מכל הלילות שבלילה הזה..." הם שדרגו את הסרברים כדי לאפשר פיצ'רים חדשים

ב. אתה מוריד גרסה חדשה של אימיול שלם ומתקין על

ג. אני לא יודע כמה אתה מבין באיך הכל באמת עובד שם אבל אני משחק כל הזמן עם האפשרויות הקצת יותר מתקדמות ומקבל קצבי הורדה לא רעים בכלל

גם בגרסאות החדשות

פורסם

נו, נקשיב לך- איזה גירסה ספציפית להתקין?

אני מבין באימיול, תמיד משחק עם ההגדרות וגם לי יש מהירויות לא רעות לרוב, רק שהבבקשה ממך, אם תוכל לתת לי גירסה בלי כל הקטע הזה של ה"פרוקסי", אודה לך. זה שיגע אותי ולא הבנתי את החשיבות (ואנא אלא תסביר לי את החשיבות כי לא בא לי להתעסק עם זה).

תודה.

פורסם

Neo_Mule_v4.01

הנה טריק קטן שאני עושה כדי להעלות את מהירות ההורדה כשיש לי משהו דחוף להוריד ... ונגיד שיש לי עוד הורדות חוץ מזה

אתה שם את הקובץ שאתה רוצה על חשיבות הורדה גבוה ואת חשיבות ההעלעה על "שחרור" כדי שהוא יעלה כמה שיותר מאותו קובץ ... ואת כל השאר על רמת שיתוף מאוד נמוכה...

ההיגיון פה הוא מאוד פשוט , כשאתה משתף הרבה קובץ מסוימם אותו בנאדם שמוריד ממך מביא לך עדיפות להורדה ממנו כך שאתה עולה יותר מהר בתור

ואז יהיו לך יותר מקורות הורדה

לי יש לדוגמה 64k upload אז אני שם למשל על 55k up לקובץ הספציפי הזה (לא יותר מידי כדי לא לחנוק את ההורדה) ואז אני מקבל עדיפות אצל הרבה יותר אנשים וכך מוריד על מהירויות הרבה יותר גבוהות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים