עבור לתוכן

שקיות ורצעה אנטי סינטטית

Featured Replies

פורסם

איפה אני קונה אותם?

ואני באמת חייב רצועה?

פורסם

רצוי, אבל אפשר לחיות בלעדיהם.

תראה לי חנות אחת שמרכיבים מחשבים ויש להם רצועה אנטי סטטיק (מטען סטטי) .

פורסם

זה מומלץ אם מתעסקים הרבה בפירוק והרכבת חומרה.

בשביל פעם בשנה לא נחוץ. בעיקרון מספיק לגעת במארז כדי לפרוק את המטען ולהניח את הכרטיסים על המארז ולא על שולחן או חס וחלילה שטיח שיחשמל אותם.

יש חברה בשם מוטינית שמוכרת ציוד אנטי סטטי. הם מופיעים בספר טלפונים וב 144 באינטרנט.

הייתי פעם במחסן שלהם והם ממש רציניים בקטע (ציוד של 3COM) אבל ציוד כזה לא זול בכלל (משטח אנטי סטטי עולה משהו כמו 200 ש"ח למ"ר ו 30 ש"ח לרצועה).

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש משטח אלא שקית כי נגיד שאני מפרק את הזיכרון איפה אני ישים אותו?

פורסם

שקיות אנטי סטטיות מגיעות אם החומרה שאתה קונה. אם לדוגמה קנית כרטיס מסך לא מזמן ועדיין לא זרקתה את הקופסה אז תוכל לחפש שם. נסה לחפש בכל קופסאות החומרה שיש לך בבית, ואם אין אז תשאל חבר.

אגב, משטחים אנטי סטטיים ספוגיים מגיעים גם אם הקופסה של הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

קניתי מחששב קומפלט ולא מגיע איתו כל הקופסאות רק הקופסא של הלוח עם דרייבברים

פורסם

אז לך לחנות מחשבים ליד הבית שלך הם רק מחכים לאנשים שייקחו מהם את כל הזבל והשקיות והספוגים שיש להם....

פורסם

בשביל פעם בשנה לא נחוץ. בעיקרון מספיק לגעת במארז כדי לפרוק את המטען ולהניח את הכרטיסים על המארז ולא על שולחן או חס וחלילה שטיח שיחשמל אותם.

יש חברה בשם מוטינית שמוכרת ציוד אנטי סטטי. הם מופיעים בספר טלפונים וב 144 באינטרנט.

הייתי פעם במחסן שלהם והם ממש רציניים בקטע (ציוד של 3COM) אבל ציוד כזה לא זול בכלל (משטח אנטי סטטי עולה משהו כמו 200 ש"ח למ"ר ו 30 ש"ח לרצועה).

אין קשר כמה פעמים אתה נוגע בחומרה, אתה יכול לגעת פעם אחת בשנה בכרטיס מסך ואז להרוג אותו.

דרך אגב לנגוע במארז יעזור רק אם הספק מחובר לחשמל...מה שלא מומלץ שיקרה כאשר אתה עובד עם המחשב.

פורסם

אין קשר כמה פעמים אתה נוגע בחומרה, אתה יכול לגעת פעם אחת בשנה בכרטיס מסך ואז להרוג אותו.

דרך אגב לנגוע במארז יעזור רק אם הספק מחובר לחשמל...מה שלא מומלץ שיקרה כאשר אתה עובד עם המחשב.

נכון, אבל לא תשקיע 1000 ש"ח על ציוד אנטי סטאטי בשביל לפתוח את המחשב פעם אחת, אבל אם אתה עושה את זה הרבה ולהרבה מחשבים זה כסף קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים