פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רצוי, אבל אפשר לחיות בלעדיהם.תראה לי חנות אחת שמרכיבים מחשבים ויש להם רצועה אנטי סטטיק (מטען סטטי) .
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים זה מומלץ אם מתעסקים הרבה בפירוק והרכבת חומרה.בשביל פעם בשנה לא נחוץ. בעיקרון מספיק לגעת במארז כדי לפרוק את המטען ולהניח את הכרטיסים על המארז ולא על שולחן או חס וחלילה שטיח שיחשמל אותם.יש חברה בשם מוטינית שמוכרת ציוד אנטי סטטי. הם מופיעים בספר טלפונים וב 144 באינטרנט.הייתי פעם במחסן שלהם והם ממש רציניים בקטע (ציוד של 3COM) אבל ציוד כזה לא זול בכלל (משטח אנטי סטטי עולה משהו כמו 200 ש"ח למ"ר ו 30 ש"ח לרצועה).
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר אני לא מחפש משטח אלא שקית כי נגיד שאני מפרק את הזיכרון איפה אני ישים אותו?
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים שקיות אנטי סטטיות מגיעות אם החומרה שאתה קונה. אם לדוגמה קנית כרטיס מסך לא מזמן ועדיין לא זרקתה את הקופסה אז תוכל לחפש שם. נסה לחפש בכל קופסאות החומרה שיש לך בבית, ואם אין אז תשאל חבר. אגב, משטחים אנטי סטטיים ספוגיים מגיעים גם אם הקופסה של הלוח אם.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר קניתי מחששב קומפלט ולא מגיע איתו כל הקופסאות רק הקופסא של הלוח עם דרייבברים
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים אז לך לחנות מחשבים ליד הבית שלך הם רק מחכים לאנשים שייקחו מהם את כל הזבל והשקיות והספוגים שיש להם....
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים זה מומלץ אם מתעסקים הרבה בפירוק והרכבת חומרה.בשביל פעם בשנה לא נחוץ. בעיקרון מספיק לגעת במארז כדי לפרוק את המטען ולהניח את הכרטיסים על המארז ולא על שולחן או חס וחלילה שטיח שיחשמל אותם.יש חברה בשם מוטינית שמוכרת ציוד אנטי סטטי. הם מופיעים בספר טלפונים וב 144 באינטרנט.הייתי פעם במחסן שלהם והם ממש רציניים בקטע (ציוד של 3COM) אבל ציוד כזה לא זול בכלל (משטח אנטי סטטי עולה משהו כמו 200 ש"ח למ"ר ו 30 ש"ח לרצועה).אין קשר כמה פעמים אתה נוגע בחומרה, אתה יכול לגעת פעם אחת בשנה בכרטיס מסך ואז להרוג אותו.דרך אגב לנגוע במארז יעזור רק אם הספק מחובר לחשמל...מה שלא מומלץ שיקרה כאשר אתה עובד עם המחשב.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים זה מומלץ אם מתעסקים הרבה בפירוק והרכבת חומרה.בשביל פעם בשנה לא נחוץ. בעיקרון מספיק לגעת במארז כדי לפרוק את המטען ולהניח את הכרטיסים על המארז ולא על שולחן או חס וחלילה שטיח שיחשמל אותם.יש חברה בשם מוטינית שמוכרת ציוד אנטי סטטי. הם מופיעים בספר טלפונים וב 144 באינטרנט.הייתי פעם במחסן שלהם והם ממש רציניים בקטע (ציוד של 3COM) אבל ציוד כזה לא זול בכלל (משטח אנטי סטטי עולה משהו כמו 200 ש"ח למ"ר ו 30 ש"ח לרצועה).אין קשר כמה פעמים אתה נוגע בחומרה, אתה יכול לגעת פעם אחת בשנה בכרטיס מסך ואז להרוג אותו.דרך אגב לנגוע במארז יעזור רק אם הספק מחובר לחשמל...מה שלא מומלץ שיקרה כאשר אתה עובד עם המחשב.נכון, אבל לא תשקיע 1000 ש"ח על ציוד אנטי סטאטי בשביל לפתוח את המחשב פעם אחת, אבל אם אתה עושה את זה הרבה ולהרבה מחשבים זה כסף קטן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.