פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני מחפש שני מאוררים 80 מ"מ ו 120מ"מ עם חיבור כמתואר בלינק של 4 פינים ולא של מולקוס http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012074.htmבבקשה תעזרו לי למצוא מאורר שמתאים עם חיבור כזה.תודה רבה
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר את זה אני יודע הענין הוא שלי יש בלוח אם חיבור כמו שמתואר בשרטוט שצירפתי וכרגע מחובר לו מאורר ואני רוצה להחליף אותו ואני מחפש אחד שיתאים לאותו חיבור אם אני לא טועה החיבור הוא אותו חיבור כמו ה 3 פין רק שיש לו גם איזה CONTROL תודה רבה אבל אז במולוקס אין לי שום שליטה על המאורר- אי אפשר לקנות אחד שע"פ הטמפ' הוא יחליט בכמה RPM להסתובב
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים את זה אני יודע הענין הוא שלי יש בלוח אם חיבור כמו שמתואר בשרטוט שצירפתי וכרגע מחובר לו מאורר ואני רוצה להחליף אותו ואני מחפש אחד שיתאים לאותו חיבור אם אני לא טועה החיבור הוא אותו חיבור כמו ה 3 פין רק שיש לו גם איזה CONTROL תודה רבה אבל אז במולוקס אין לי שום שליטה על המאורר- אי אפשר לקנות אחד שע"פ הטמפ' הוא יחליט בכמה RPM להסתובבבשביל זה אתה צריך חיבור 3PIN ללוח אם... זה לא חיבור שהולך לספק כוח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.