פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים הכתבהוכל מה שנותר לשאול... איזה ידע מקצועי יש לאותם בעלי תואר תורני שנותן להם זכויות שוות (ובין השאר העלאה בשכר) לאלו שלמדו לתואר אקדמאי.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים פטור מהצבא,לא עובדים,מקבלים שכר,שידוך,מקום בגן עדןועכשיו חדש ! תואר אקדמאי .אני הולך להיות בחור ישיבה!
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים הכתבה וכל מה שנותר לשאול... איזה ידע מקצועי יש לאותם בעלי תואר תורני שנותן להם זכויות שוות (ובין השאר העלאה בשכר) לאלו שלמדו לתואר אקדמאי.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים רגע רגע זה אומר שמי שלומד בישיבה יקבל תואר או דתי שלומד באוניברסיטה אבל תורנית יקבל תואר?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אוניברסיטה = תואר אקדמיישיבה = תואר דתימהיוםאוניברסיטה = ישיבהWTF IS WRONG WITH THIS COUNTRY??!?!?!!?!?!?!?!
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אח"כ לא מבינים מאיפה כל העוינות לדתיים.חבל שחלק קטן וסחטני מוציא שם רע לאוכלוסיה שלמה.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים לדעתי, דת זה עלוקה על המדינה הזאת. זה רק מביא להפסדים כספיים למדינה.תואר דתי זה לא ידע בפועל, אלא קישקוש או רחוניות, כפי שנהוג לכנות את זה.תואר דתי זה לא יצרני, אלא דרגה של עלוקיות, לדעתי.אלוהים כנראה גם לא היה עובד... הריי אנחנו ילדיו ומשקפים אותו. אנחנו פרי יצירתו.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים בדיוק.הדתיים והחרדים בארץ צריכים ללמוד מקרוביהם מחו"ל.-NerdXרק אני רוצה להבהיר משהו זה החרדים ולא הדתיים עם הכיפה הסרוגה, אלה עם הכיפה הסרוגה עושים צבא ועובדים לא פרזיטים כמו ש"ס ואגודה
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רק אני רוצה להבהיר משהו זה החרדים ולא הדתיים עם הכיפה הסרוגה, אלה עם הכיפה הסרוגה עושים צבא ועובדים לא פרזיטים כמו ש"ס ואגודה כנראה שאלוהים שלהם כן עבד שכל אחד יאמין בכל מה שהוא רוצה, אישית אני לא מאמין. בכל מיקרה זה לא פותר אותך מעשייה, עבודה ותרומה. משהו מוחשי
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רק אני רוצה להבהיר משהו זה החרדים ולא הדתיים עם הכיפה הסרוגה, אלה עם הכיפה הסרוגה עושים צבא ועובדים לא פרזיטים כמו ש"ס ואגודה כנראה שאלוהים שלהם כן עבד שכל אחד יאמין בכל מה שהוא רוצה, אישית אני לא מאמין. בכל מיקרה זה לא פותר אותך מעשייה, עבודה ותרומה. משהו מוחשי הלו הלו תרגע! אף תעשה צחוק מאלוהים גם אם אתה לא מאמין בו! ??? ??? ???
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני לא עשיתי צחוק. אני דווקא שמרתי על איפוק.אם אתה תנתח לשנייה את מה שכתבתי וזה לא מסובך יותר מדיי אתה תראה שאני משתמש באלוהים כדרך לבקר את העלוקות. לא דברתי על אלוהים בכלל כי הוא לא הנושא. אם אתה אומר שאני לא יכול להגיד משהו שלילי ואלוהים באותה הודעה, אז אתה יכול להגיד, אבל לדעתי זה עובר את גבול ההיגיון, כלומר אם זה תלוי בי אני אתעלם מהרצון שלך.בקיצור אין לי שום דבר נגד אלוהים.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים לדעתי, דת זה עלוקה על המדינה הזאת. אוי ואבוי...לא להאמין שאדם שחי במדינת ישראל אומר כזה דבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.