פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים יש בפלונטר ב 733 שקלים רדאון 8500LE של giga-byteאבל אני לא יודע אם זו חברה טובהיקרים לי כל שאר הרדאונים ובגלל זה אני חושב על זהוהאם אני יכול להשיג כרטיס טוב יותר במחיר של לא יותר מ700 שקל(נא לציין היכן סוג ומחיר!)תודה מראש :saint: :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר פתאום גיליתי שיש בksp במחיר של 725ati rendom 8500le 128mbמה עדיף ati או giga-byte ?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אם אתה מתכוון לסחוט את הכרטיס, הג'יגה בייט (מגיע עם קירור סטוק טוב יותר), אם איכות 2D.זו של ATI עצמה טובה יותר במעט.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים פתאום גיליתי שיש בksp במחיר של 725ati rendom 8500le 128mbמה עדיף ati או giga-byte ?גיגביט. למה? בגלל שמה שמוכרים בKSP זה לא אטי מקורי.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים קודם כל, נראה לי שאי אפשר לשנות את איכות ה 2D בשבבי ATI.והרדאון של GIGABYE מביא ביצועים יותר טובים מזה של ATI .
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אתה לא יודע, אף פעם לא הסתכלת..בניגוד למה שכולם חושביםף איכות תמונה זה דבר מאוד סוביקטיבי.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים קודם כל, נראה לי שאי אפשר לשנות את איכות ה 2D בשבבי ATI.והרדאון של GIGABYE מביא ביצועים יותר טובים מזה של ATI .זה לא בלתי אפשרי, זה קשה... רק Shprine או איך שהם לא קראו לעצמם, חטיבת פיתוח כרטיסי המסך של Pc Partner הצליחה להרוס את איכות ה-2D ברמה שפשוט לא תתואר.אני לא מבין איך ATi מסכימים להם לייצר כרטיסי מסך עם שבבים שלהם, זה פשוט בושה ל-ATi!
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים קודם כל, נראה לי שאי אפשר לשנות את איכות ה 2D בשבבי ATI.והרדאון של GIGABYE מביא ביצועים יותר טובים מזה של ATI .זה לא בלתי אפשרי, זה קשה... רק Shprine או איך שהם לא קראו לעצמם, חטיבת פיתוח כרטיסי המסך של Pc Partner הצליחה להרוס את איכות ה-2D ברמה שפשוט לא תתואר.אני לא מבין איך ATi מסכימים להם לייצר כרטיסי מסך עם שבבים שלהם, זה פשוט בושה ל-ATi!על מה אתה מדבר?
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים על כך שרק חברה אחת בעולם הצליחה להרוס את איכות הדו מימד של ATi והיא חטיבת כרטיסי המסך של PcPartner.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני בעל הכרטיס הנ"ל של GIGABYTE, והייתי ממליץ לך לקנות אותו בחום.במיוחד במחיר כזה.אם זאת דע לך שלא תוכל לנצל את מלוא הכוח של הכרטיס בגלל המעבד שלך, אבל זה כמובן לא אומר שלא תראה שיפור.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רק Shprine או איך שהם לא קראו לעצמם, לפחות תן כבוד לשם SAPHIRE (נראה לי :lol: ) בקיצור בעברית זה ספיר
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רק Shprine או איך שהם לא קראו לעצמם, לפחות תן כבוד לשם SAPHIRE (נראה לי :lol: ) בקיצור בעברית זה ספיר Sapphire היה לי אחד כזה. אינסוף בעיות, שלא לציין את העובדה שהוא מגיע עם זכרונות 5NS על 200MHZ. (400)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.