עבור לתוכן

מחשב נייד ב1k $ לצרכים בסיסיים

Featured Replies

פורסם

אני קונה לאחותי מחשב נייד (כרגע מתגוררת בארה"ב) שיקנה ב-new egg: www.newegg.com .

אם תהיה אפשרות למסך 17 זה יהיה מגניב (רוב הזמן הוא יהיה בבית, אז חשוב משהו שידמה מחשב שולחני), מערכת הפעלה windows xp home או pro מה שעולה פחות, דיסק קשיח של מעל ל-40 giga , כרטיס מסך שיהיה מובנה אין צורך לבזבז על זה כסף.

הצרכים בכללי: שימוש ב-office , גלישה, שמיעת שירים, סרטים אולי . אתם יודעים צרכים בסיסיים ותו לא.

מה עוד?! אה נזכרתי אני צריך בתוך התקציב גם איזה headset ומצלמה רשת (משהו איכותי אך שלא יגזול יותר מדיי מתקציב המחשב).

בתודה איתי.

נ.ב: אם תצטרכו עוד פרטים, תשאלו.

ד"א אם תוכלו גם להסביר על הלוח אם של מחשב נייד (בכללי), עם איזה פיטצ'רים הם מגיעים וכוליי .

עריכה: התקציב לרגע זה : 1100 $ (גג, בלי שום חריגה).

פורסם

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115319

אין כ"כ הרבה מה להסביר בקשר לטכנולוגיות של מחשב נייד, אתה צריך להבין  שזה מאוד יקר וביחסית למשהו שיישב בבית זה יחסית יקר ואפשר להשיג משהו הרבה יותר חזק  מזה ובפחות כסף.........

אי-אפשר לשדרג חומרת מחשב נייד, אם אתה רוצה להוסיף חלקי מחשב זה ממש יקר , כי דיסק אופטי חיצוני למחשב נייד זה יקר.............

הדבר היחד שאפשר לעשות זה לקנות כונן קשיח חדש, ו..... זהו לדעתי , אבל יש פה הרבה יותר מבינים ממני פה הם אולי יכולים לתת לך תמונות מצב יותר טובה ממני.......

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs: , אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל עוד המלצות שישלבו גם את ה-headset ומצלמת הרשת.

נ.ב: התקציב עלה ל1100 דולר (גג!)

פורסם
  • מחבר

בבקשה, מישהו? :hi:

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה הכי הכי שאני יכול להוציא מ-1100$ ? כי אם אני מאשר את זה, אחותי ישר קונה.

תודה על ההתייחסות :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אין על מה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אבל זה הדברים הסטנדרטים שאפשר לקנות, כמובן שיש לך יותר יקרים, אבל זה בסיסי וטוב ואני בטוח שאחותך יכולה להסתדר עם זה בינתיים

פורסם

אין על מה, אני מקווה שהיא תהיה מרוצה....

אם תרצה עוד לשאול עוד שאלות או סתם להיתייעץ אתה יכול לכתוב שלי לicq או למסנג'ר....

ותגיד לאחותך שתתחדש.....

:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים