פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים שלום לכולם היום בצהרים הגיע לי המחשב החדש שמורכב מ: dfi lanparty ultra-d samsung pqi tccd 512X2 (ראה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158316.0 ) amd 3200+ venice e6 ,steping: ADA3200DAA4BW LBBWE 0531EPAW and last ,giga-byte 7800gt stock zalman cooling אז ככה המחשב הקודם שלי היה מורכב עם לוח של אסוס שלא הכי הסתבכתי איתו בהגדרות של הביוס אני חייב לציין שאני עובד במחשבים הרבה שנים וביוס מפוצץ כמו של ה dfi עוד לא ראיתי(מפחיד) בכל אופן רציתי לשאול איך אני מתחיל אוברקלוקינג למעבד? מתחילים קודם עם המעבד או עם הזיכרון (אגב) ? עוד משהו קטן שנוגע לכרטיס מסך..הרצתי 3dmark שכל המחשב בסטוק וקיבלתי: אגב עוד כמה דברים קטנים שיש לציין מבחינת קירור הזמנתי מאוורר thermaltake 120mm uv red לאחורה של המחשב וthermaltake smartfan2 80mm לקדימה של המחשב הבאתי גם tt ufo שיושב מעל הזיכרונות כדי לקרר אותם (לא יודע אם צריך אבל בכל אופן) עריכה: טמפרטורות סטוק כרגע (נמדד עם gatewatch) מעבד: 29 מעלות כרטיס מסך: 29 מעלות זיכרונות: 31 מעלות (כן שמתי את ה ufo עם חיישן על הזיכרון )
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים נכון שמשעמם לך אחי!? מה אתה צריך OC למחשב כזה חזק?!!!!!!!!???? אחי איזו מין שאלה זו אתה בפורום אוברקלוק וקירור ודור תתחדש על המחשב אחי יש לך מחשב מעולה!!!!
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר נכון שמשעמם לך אחי!? מה אתה צריך OC למחשב כזה חזק?!!!!!!!!???? אנשים עושים אוברקלוק למעבד fx57 אתה קורא לזה מחשב מפלצת? לך תעיין קצת בפורומים בחול תתעדכן.. אחי איזו מין שאלה זו אתה בפורום אוברקלוק וקירור ודור תתחדש על המחשב אחי יש לך מחשב מעולה!!!! תודה גבר עכשיו לנושא מישהו יכול לעזור לי להתחיל להריץ oc על המחשב הזה בבקשה? אגב התוצאה ב 3dmark תקינה ?! כי לא נראה לי ,הכרטיס לא אמור לקבל 7400 בערך בסטוק?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים תוצאת מרק מעוללללה ... אני מתאר לעצמי שאת לא עם קירור סטוק... איזה קרור יש לך ?! תתחדש על המחשב
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר תגיד אתה רציני ?זה 7800gt מה מעולה כל כך בתוצאה הזאת?ורשמתי למעלה שאני עם קירור סטוק זה כרטיס שבא עם קירור סטוק של זלמןשעשוי רק אלומניום
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים יחסית לתוצאות שלי זה מעולה ... בכללי זה תוצאות מצוינות, תקרע אותו בOC ואז תן תוצאות אני מת לדעת כמה ליבה וזכרונות הוא סוגר !!
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר הוא באובר קטן כרגע מ400@4841000@1170והתוצאה היא:7771http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1609766
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אז ככה המחשב הקודם שלי היה מורכב עם לוח של אסוס שלא הכי הסתבכתי איתו בהגדרות של הביוסאני חייב לציין שאני עובד במחשבים הרבה שנים וביוס מפוצץ כמו של ה dfi עוד לא ראיתי(מפחיד)בכל אופן רציתי לשאול איך אני מתחיל אוברקלוקינג למעבד?מתחילים קודם עם המעבד או עם הזיכרון?זה לא משנה עם מה אתה מתחילאם אתה מתחיל עם אוברקלוק למעבד תשתמש במחלק זכרון שישמור שלא תעבור בהרבה את המהירות הרשמית של הזכרוןאם אתה מתחיל עם אוברקלוק לזכרון תשתמש במכפלת מעבד נמוכה שלא תעבור את המהירות המקורית בהרבה.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר אה כאילו יש שתי אפשרויות לאובר קלוק כמו שנתת?כי אם כן אני מעדיף את הראשונה למרות שלא נ יסיתי אותהולא יודע להשתמש בהפשוט אני לא אוהב להוריד את המכפלת של המעבדעומרי יש לך מושג אולי בביוס של dfi?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים לא מדובר ב2 אפשרויותבשניהם אתה תשתמשאבל כל פעם אתה בודק משהו אחד ומוריד את שאר המגבלות.מה אתה צריך לדעת על הביוס של הDFI?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר תראה פעם שעברה שעשיתי אוברקלוק למעבד שלי אם אתה זוכר אתה הסברת לי מה לעשות המעבד עבר מ 2.0@2.5 ונשאר ככה קבוע ככה שלא שיחקתי בזה יותר מדי רק עשיתי מה שאמרת לי..;] הפעם הלוח השתנה והמושגים שם גם קצת שונים ובגלל שאני לא מבין ב oc כלום זה דיי מצמצם את האפשרות שאני יצליח לעשות שם משהו מצטער על הבורות אגב..
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אין מה להצטעראבל מן הסתם אתה רוצה גם מהירות מעבד מקסימלית וגם לנצל את זכרונות הTCCD שלךוכדי לעשות את זה תצטרך כל פעם לבדוק אחד מהם ולנטרל את המגבלה של השני.כדי לבדוק את המעבד:תוריד מכפלת HTT לX4תשתמש במחלק זכרון של 166 או 133 (נקרא MAX MEMCLOCK )ופשוט תתחיל להעלות את הHTTתעלה אותו ב10-20 כל פעם ותבדוק יציבות בצורה זריזהבמידה ולא יציב והטמפ' טובות תעלה את המתח למעבד, כל פעם ב0.25עד שתראה שהוספת מתח לא עוזרת/הטמפ' במאמץ גבוהות מדי.כדי לבדוק את הזכרון:זה כבר יותר מסובך כי יש אין סוף תזמונים לנסותאבל בתור התחלהתשתמש בתזמונים 2.5-3-3-6 (הסדר בביוס הוא 2.5-3-6-3)ואת הCPC שים על ENABLED.שים מכפלת HTT על 3ומכפלת מעבד על 8מתח לזכרון שים על 2.7תתחיל מHTT של 250 כי כל TCCD עושה את זהבדיקה של כ30-40 לופים בממטסט מבחן 5ואם הכל תקין תעלה כל פעם ב10ותעשה בדיקה בממטסט שוב.בסוף אמור להיות לך את המהירות המקסימלית של המעבד שמצאת במתח Xואת מהירות הזכרון המקסימלית שמצאת ותנסה לשלב ביניהם בצורה אופטימלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.