פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים היימישהו כאן מכיר ואוהב אותם?הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים בטח.. להקה מעולה.. רק בעסה שההופעה יוצאת על ההופעה של סאיילם ומהיים, ואין סיכוי שאני מפספס כזה אירוע (:בכל מקרה הייתי בהופעה הקודמת שלהם בבארבי והיה אחלה.. תהנה!
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר בטח.. להקה מעולה.. רק בעסה שההופעה יוצאת על ההופעה של סאיילם ומהיים, ואין סיכוי שאני מפספס כזה אירוע (:בכל מקרה הייתי בהופעה הקודמת שלהם בבארבי והיה אחלה.. תהנה!איפה סיילם ומייהם מופיעים? סתם מענייןבינתיים לא מצאתי שרוצה ללכת לאינפקציה :-X
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים היימישהו כאן מכיר ואוהב אותם?הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.כי אולי כמוני, גם הם כל הזמן שומעים "ערסים זקנות ובני-עקיבה" כל פעם שהם עונים על השאלה "מעין אתה?".
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים להקה ממש טובהרוק ישראלי לשמו!הייתי בהופע הםם ממש טובים אבל אם אתה לא אוהב את המוזיקה שלהם ...חבל....
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים איפה סיילם ומייהם מופיעים? סתם מעניין בינתיים לא מצאתי שרוצה ללכת לאינפקציה :-X וששאלת אם יהיה כרטיסים לאינפקציה בקופה - אז כן.. אני לא חושב בכלל שהיה להופעות של אינפקציה מכירה מוקדמת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.