עבור לתוכן

למה אומרים ש power color היא חברה לא טובה

Featured Replies

פורסם

תנו לי השוואה

פורסם

הכוונה לא בהכרח לביצועים, למרות שלפעמים גם צד זה נפגע.

powercolor היא מה שנקרא חברת קבר, שהבעיה העיקרית שלה היא איכות היצור והפילטרים

לא שיש הבדל גדול בינה לבין חברה שנחשבת טובה, אבל יש והוא מתבטא באיכות תמונה קצת פחות טובה ולעיתים באיכות הרכבה פחותה.

וגם הרכיבים שמשתמשים על מנת להרכיב את הכרטיס הם בדרך כלל זולים יותר מאלו שנמצאים על כרטיסים של חברות שנחשבות ליותר טובות.

נ.ב. אני לא מבין גדול כך שאל תקטול אותי על מידע לא הכי מדוייק (למרות שנראהלי שאני לא טועה :-\)

פורסם

אתה לא טועה ובהחלט Powercolor היא חברת קבר למהדרין

מנסיוני האישי הכרטיסים שלהם לא איכותים היו לי וודו 3 שלהם שהפסיק

לעבוד אחרי בערך שנה ולעומתו יש לי עדיין creative riva tnt1 שעדיין

עובד למרות שעוד מעט יש לו יום הולדת-בן 3 שנים. אז בקיצור אל תילך על חברות קבר

כמו פאוורקולור ודומיו ותקנה איכות- אתה לא תצטער על זה

פורסם

אתה לא טועה ובהחלט Powercolor היא חברת קבר למהדרין

מנסיוני האישי הכרטיסים שלהם לא איכותים היו לי וודו 3 שלהם שהפסיק

לעבוד אחרי בערך שנה ולעומתו יש לי עדיין creative riva tnt1 שעדיין

עובד למרות שעוד מעט יש לו יום הולדת-בן 3 שנים. אז בקיצור אל תילך על חברות קבר

כמו פאוורקולור ודומיו ותקנה איכות- אתה לא תצטער על זה

אז לפי מה שאתה אומר, ההבדל העיקרי זה האורך חיים?

פורסם

לא שיש הבדל גדול בינה לבין חברה שנחשבת טובה, אבל יש והוא מתבטא באיכות תמונה קצת פחות טובה ולעיתים באיכות הרכבה פחותה.

וגם הרכיבים שמשתמשים על מנת להרכיב את הכרטיס הם בדרך כלל זולים יותר מאלו שנמצאים על כרטיסים של חברות שנחשבות ליותר טובות.

נ.ב. אני לא מבין גדול כך שאל תקטול אותי על מידע לא הכי מדוייק (למרות שנראהלי שאני לא טועה :-\)

מדוייק ביותר, הרכיבים שחברות הקבר משתמשות בהם זה פשוט בושה וחרפה, קבלים שעולים חצי שקל ופילטרים שלי רבע שקל... פשוט גועל נפש.

פורסם

אל תקנה כרטיסי מסך של Powercolor

1. מחיר לא תמיד זול או זול בהרבה משל חברות יותר טובות

2. אתה יכול לקבל כרטיס עם מהירויות שעון יותר נמוכות, כרטיס הרדאון 8500 של Powercolor בא עם מהירויות נוראיות של 230/183.

3. איכות הרכבה לא מאוד איכותית

4. חלקים זולים

5. פילטרים גרועים

6. אוברקלוקינג גרוע

פורסם

אני מקבל עם ה POWERCOLOR GF 2 MX 400 ב3DMARK ניקוד של 3100 נקודות בלי שום O/C ......

אבל אני יודע שהם גרועים ;D

פורסם

מדוייק ביותר, הרכיבים שחברות הקבר משתמשות בהם זה פשוט בושה וחרפה, קבלים שעולים חצי שקל ופילטרים שלי רבע שקל... פשוט גועל נפש.

קבלים שעולים חצי שקל זה המון, אפילו חברות רציניות לא משלמות יותר מ 5 א"ג לקבל.

בחצי שקל אתה יכול לקנות קבל אחד בחנות אלקטרוניקה, תאמין לי שחברה גדולה שמזמינה אותם בכמויות של 20 מיליון משלמת הרבה פחות ;)

פורסם

לי יש כבר שנה Geforce 2 MX200, אתם חושבים שגם לי הוא פתאום יפסיק לעבוד? אני מת שזה יקרה! :AR15: :bash:

פורסם

לי יש כבר שנה Geforce 2 MX200, אתם חושבים שגם לי הוא פתאום יפסיק לעבוד? אני מת שזה יקרא!

גם אני אבל משום מה הוא מחזיק את עצמו .......

פורסם

תמיד אפשר להרוס את הכרטיס, תשפשפו גרב בשטיח ושימו אותה על הכרטיס, אופס, הכרטיס מת

פורסם

תמיד אפשר להרוס את הכרטיס, תשפשפו גרב בשטיח ושימו אותה על הכרטיס, אופס, הכרטיס מת

האחריות נגמרת רק עוד חודש :'(

פורסם

זה תקף לגבי כל כרטיס מסך או רק לגבי הכרטיסים של פוואר-קאלר?

פורסם

לאו דווקא כרטיס מסך, אפשר להרוס ככה את כל הכרטיסים שנמצאים במחשב!

פורסם

indeed, זה מסוגל להרוס כל צ'יפ במחשב.. חשמל סטטי לא ממש בריא להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים