פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים הכוונה לא בהכרח לביצועים, למרות שלפעמים גם צד זה נפגע.powercolor היא מה שנקרא חברת קבר, שהבעיה העיקרית שלה היא איכות היצור והפילטריםלא שיש הבדל גדול בינה לבין חברה שנחשבת טובה, אבל יש והוא מתבטא באיכות תמונה קצת פחות טובה ולעיתים באיכות הרכבה פחותה.וגם הרכיבים שמשתמשים על מנת להרכיב את הכרטיס הם בדרך כלל זולים יותר מאלו שנמצאים על כרטיסים של חברות שנחשבות ליותר טובות.נ.ב. אני לא מבין גדול כך שאל תקטול אותי על מידע לא הכי מדוייק (למרות שנראהלי שאני לא טועה :-\)
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אתה לא טועה ובהחלט Powercolor היא חברת קבר למהדריןמנסיוני האישי הכרטיסים שלהם לא איכותים היו לי וודו 3 שלהם שהפסיקלעבוד אחרי בערך שנה ולעומתו יש לי עדיין creative riva tnt1 שעדייןעובד למרות שעוד מעט יש לו יום הולדת-בן 3 שנים. אז בקיצור אל תילך על חברות קברכמו פאוורקולור ודומיו ותקנה איכות- אתה לא תצטער על זה
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אתה לא טועה ובהחלט Powercolor היא חברת קבר למהדריןמנסיוני האישי הכרטיסים שלהם לא איכותים היו לי וודו 3 שלהם שהפסיקלעבוד אחרי בערך שנה ולעומתו יש לי עדיין creative riva tnt1 שעדייןעובד למרות שעוד מעט יש לו יום הולדת-בן 3 שנים. אז בקיצור אל תילך על חברות קברכמו פאוורקולור ודומיו ותקנה איכות- אתה לא תצטער על זהאז לפי מה שאתה אומר, ההבדל העיקרי זה האורך חיים?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים הכוונה לא בהכרח לביצועים, למרות שלפעמים גם צד זה נפגע.powercolor היא מה שנקרא חברת קבר, שהבעיה העיקרית שלה היא איכות היצור והפילטריםלא שיש הבדל גדול בינה לבין חברה שנחשבת טובה, אבל יש והוא מתבטא באיכות תמונה קצת פחות טובה ולעיתים באיכות הרכבה פחותה.וגם הרכיבים שמשתמשים על מנת להרכיב את הכרטיס הם בדרך כלל זולים יותר מאלו שנמצאים על כרטיסים של חברות שנחשבות ליותר טובות.נ.ב. אני לא מבין גדול כך שאל תקטול אותי על מידע לא הכי מדוייק (למרות שנראהלי שאני לא טועה :-\)מדוייק ביותר, הרכיבים שחברות הקבר משתמשות בהם זה פשוט בושה וחרפה, קבלים שעולים חצי שקל ופילטרים שלי רבע שקל... פשוט גועל נפש.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אל תקנה כרטיסי מסך של Powercolor1. מחיר לא תמיד זול או זול בהרבה משל חברות יותר טובות2. אתה יכול לקבל כרטיס עם מהירויות שעון יותר נמוכות, כרטיס הרדאון 8500 של Powercolor בא עם מהירויות נוראיות של 230/183.3. איכות הרכבה לא מאוד איכותית4. חלקים זולים5. פילטרים גרועים6. אוברקלוקינג גרוע
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אני מקבל עם ה POWERCOLOR GF 2 MX 400 ב3DMARK ניקוד של 3100 נקודות בלי שום O/C ......אבל אני יודע שהם גרועים ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים הכוונה לא בהכרח לביצועים, למרות שלפעמים גם צד זה נפגע. powercolor היא מה שנקרא חברת קבר, שהבעיה העיקרית שלה היא איכות היצור והפילטרים לא שיש הבדל גדול בינה לבין חברה שנחשבת טובה, אבל יש והוא מתבטא באיכות תמונה קצת פחות טובה ולעיתים באיכות הרכבה פחותה. וגם הרכיבים שמשתמשים על מנת להרכיב את הכרטיס הם בדרך כלל זולים יותר מאלו שנמצאים על כרטיסים של חברות שנחשבות ליותר טובות. נ.ב. אני לא מבין גדול כך שאל תקטול אותי על מידע לא הכי מדוייק (למרות שנראהלי שאני לא טועה :-\) מדוייק ביותר, הרכיבים שחברות הקבר משתמשות בהם זה פשוט בושה וחרפה, קבלים שעולים חצי שקל ופילטרים שלי רבע שקל... פשוט גועל נפש. קבלים שעולים חצי שקל זה המון, אפילו חברות רציניות לא משלמות יותר מ 5 א"ג לקבל. בחצי שקל אתה יכול לקנות קבל אחד בחנות אלקטרוניקה, תאמין לי שחברה גדולה שמזמינה אותם בכמויות של 20 מיליון משלמת הרבה פחות
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים לי יש כבר שנה Geforce 2 MX200, אתם חושבים שגם לי הוא פתאום יפסיק לעבוד? אני מת שזה יקרה! :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים לי יש כבר שנה Geforce 2 MX200, אתם חושבים שגם לי הוא פתאום יפסיק לעבוד? אני מת שזה יקרא!גם אני אבל משום מה הוא מחזיק את עצמו .......
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים תמיד אפשר להרוס את הכרטיס, תשפשפו גרב בשטיח ושימו אותה על הכרטיס, אופס, הכרטיס מת
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים תמיד אפשר להרוס את הכרטיס, תשפשפו גרב בשטיח ושימו אותה על הכרטיס, אופס, הכרטיס מתהאחריות נגמרת רק עוד חודש :'(
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים תמיד אפשר להרוס את הכרטיס, תשפשפו גרב בשטיח ושימו אותה על הכרטיס, אופס, הכרטיס מתזה תקף לגבי כל כרטיס מסך או רק לגבי הכרטיסים של פוואר-קאלר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.