פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים יש לי פה כמה דיסקים שקניתי שהם מוגנים מפני העתקה למחשבאיך אני בכל זאת מעתיק אותם למחשב?אני חוזר! הדיסקים הם מקוריים קנויים!
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר חפש תוכנה שקוראים לה cdexבתוגנה הזאת איך אני משנה תהגדרות?כלומר שיעביר לי לפורמט MP3 באיכות הכי גבוהה!ולבחור תיקיה שזה יעביר לי אליהלא ראיתי את אלה בהגדרות
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אתה עושה את זה דרך תכונה בתוכנות צריבה שנקראת Rip,זה מחלץ את הקבצים מהדיסק,ממיר אותם לאיזה פורמט שאתה רוצה (MP3,WMA וכו') ומאפשרת לך לקודד אותם באיזה איכות שאתה רוצה.עם אני לא טועה זה אפשרי גם במדיה פלייר 10
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר אתה עושה את זה דרך תכונה בתוכנות צריבה שנקראת Rip,זה מחלץ את הקבצים מהדיסק,ממיר אותם לאיזה פורמט שאתה רוצה (MP3,WMA וכו') ומאפשרת לך לקודד אותם באיזה איכות שאתה רוצה.עם אני לא טועה זה אפשרי גם במדיה פלייר 10אני חוזר!!זה לא עובד לי! הדיסק מוגן! אני עושה לו RIP ושאני מנסה לנגן תקבצים זה קופץ לי!!!
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים בתוגנה הזאת איך אני משנה תהגדרות?כלומר שיעביר לי לפורמט MP3 באיכות הכי גבוהה!ולבחור תיקיה שזה יעביר לי אליהלא ראיתי את אלה בהגדרותתלחץ על f4 ובחלון שנפתח תכנס Encoder ושם אתה יכול לבחור את האיכות וכדי לשנות את התיקיה שאליה הקובץ ישמר תכנס ל Filenames (בחלון שנפתח לך מקודם (f4))
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני חוזר!!זה לא עובד לי! הדיסק מוגן! אני עושה לו RIP ושאני מנסה לנגן תקבצים זה קופץ לי!!!אוקי, יש תוכנה קוראים לה CLONECD היא צורבת גם תקליטורים מוגנים (הרבה זמן, אבל היא עושה את זה מצויין) תצרוב את הדיסק, ואז בעצםן אתה מקבל עותק של הדיסק שהוא לא מוגן......
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר אין דרך פשוטה התוכנה הזאת DCEX הורדתי כבר רק אני משנה תהגדרות איפה שאמרתי קודם?
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים ספר לנו איך הצלחת בסופו של דבר, בבקשה. זה מעניין גם אותי לדעת.אישית, אם שום דבר לא היה מצליח לי, הייתי מקליט "מה שהמחשב משמיע" בצורה "כמעט דיגיטלית, יותר אנלוגית" בשימוש בתוכנה Total Recorder.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים נסה את Exact Audio Copy, לא פשוט לקנפג, קצת איטי אם יש הגנה, אבל קורא הכל, ללא קפיצות ובאיכות מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.