פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אשמח לקבל המלצה ל-DVD חדש לחדרי. ה-DVD חייב להיות בעל תמיכה בפורמט DIVX וכתוביות גם. בנוגע לתקציב, עד 1500 ש"ח, לא יותר. דברים החשובים לי ב-DVD פרט לתמיכה בפורמט ה-DIVX והכתוביות הוא שיהיה איכותי מאוד ואמין ככל האפשר מכיוון שמוציאים סכום כזה מצפים לאמינות גבוהה וכן גם לאיכות. אשמח לקבל כמה אפשרויות שאפשר העיקר שיהיו במסגרת התקציב ובמסגרת התנאים שהצבתי קודם לכן. דבר נוסף הוא נושא החברות, אני מודע לכך שהשוק מלא בלא מעט חברות "ג'נריות". אני מבקש נא לא להציע לי אותם, אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות מאשר "להדפק" עם מוצר שאני יצטער שקניתי אותו מלתחילה. אני חושב שהסברתי את עצמי די והותר. אשמח לכל הצעה שהיא, תודה לאלה שמפנים מזמנם על מנת לעזור לי. נ.ב- ניתן להוסיף קישורים לחנויות ולמפרטים טכניים. תודה, Ptyahoo.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים בסכום הזה אתה יכול לרכוש DVD מצוין.אם הדגש הוא על DIVX אתה יכול להסתפק בפיונר 383. אמין מאוד ובחצי מסהכום שרצית להוציא.אם אתה מחפש DVD שייתן סאונד מצויין + תמונה (כולל DVI) מצויינת, כולל DIVX וברמת אמינות גבוהה מאוד לך על CAMBRIDGE AUDIO או SAMSUNG.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר תודה על התגובה. ;Dהאם יש איזושהי בעיית אמינות עם ה-383 שאתה ממליץ על האחרים?איך האיכות של המכשיר לעומת האחרים? (איכות סאונד פחות חשובה לי אלא איכות וידאו זה מה שיותר חשוב לי)אשמח גם אם תצרף לינק לחנות המוכרת את המוצר, עדיף באיזור חיפה ובמלאי...ושוב, תודה רבה.Ptyahoo.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אין שום בעיית אמינות עם ה-383.ברמת המחיר שלו הוא מצוין.תחפש את סטריאו של צביקה,או לחילופין www.homecinema.co.ilבהצלחה
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים Pioneer DV383יש לי אותו והוא נגן מדהים! [חשוב לבצע שדרוג לגרסא הזאת - http://board.softpedia.com/index.php?s=36f6d8f570c1c1c8b61ae5fd56f0fbd0&showtopic=2217]קורא פשוט הכל, אתה יכול להכניס לתוכו סנדביץ והוא יגיד לך מה יש בתוכו ומה הטעם...
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים XOROאם אתה מתלבט בין XORO 415 HSDלבין 383 של פינוירתלך על פיוניראם אתה מתלבט בין הXORO החדש אם אני לא טועה ה4000אז תבדוק טוב טוב תלך לחנויות תראה לפי העין
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Service/Dealers.aspלנוחיותך רשימת החנויות שעובדות מול היבואן הרשמי
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים צריך להפוך את הכתובית, אבל זה באמת שטויות ולוקח בדיוק שניה.אני תמיד שם את ההפוך וגם את המקורי, למקרה שאני אצטרך את המקורי למתישהו או אקרין את הסרט ב-DVD קורא כתוביות בצורה רגילה [אני לא יודע אם קיים כזה..]בכל מקרה, אם מישהו כאן צריך את התוכנה, שיבקש ואני אצרף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.