פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש לי לוח אם חדש DFI Ultra-D ואני רוצה לדעת אם אפשר להפוך אותו ל SLI שמעתי הרבה על כך שאפשר...אם כן איך???זה סתם כדי לדעת אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס מסך...
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים נפתח על זה דיון לפני שבוע בפורום תצוגה וגרפיקה נראה לי, תנסה לחפש שם.. או בפורומים הרשמיים של DFI-STREET.COM מדובר שם על זה רבות.בפועל לפי מה שהבנתי, פשוט צריך להוריד את ה EPOXY בדגמים החדשים ואז לקצר איזה BRIDGE ואופשר.אבל בכל מקום אין מקום לפתוח עוד דיון על זה כשיש אחד כבר קיים.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר סליחה יש מצב שלא שמתי 3> אבל בכל זאת אפשר קצת יותר עזרה, כיוון ...נזכרתי בעוד בעיה קטנה ומצחיקה שיש לי במחשב:אני משחק במשחקים כמו NFS:MW או פיפא משחקים פשוטים(שמשעמם לי) והבעיה היא שהם פועלים מהר מאוד מאוד....דוגמא ב nfs אני רק לוחץ על גז וכבר מתנגש בקיר :\יש דרך לשנות זאת ???
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים כן, והדרך היא לשים לב יותר, תתחיל לחפשגם הנושא הזה (שהוא קשור ל DUAL CORE שלך), וגם נושא ה SLI נדונו פה, בהצלחה בחיפוש!
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר מה זה פה חידה בהמשכים?שנה את הכותרת לפי חוקי הפורוםחחח לאיזה כותרת?...לא עלה לי משהו יותר טוב.תודה לשאר על הלינקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.