פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים שלום צריך עזרה 1-כאשר אני גולש באתר מסוים ורוצה לפתוח אתר אחר אז הוא מחליף לי את האתר הראשוןשאלתי היא אך אני פותח כמה אתרים יחד על המסך מבלי שהם יחלפו אחד את השני אגב אני משתמש בMIC EXPLORER 2- לפעמים אני רוצה להמליץ במייל על אתר מסוים .אך אני יוצר קישור לאתר
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים למה אתה כזה קשה ולא יכול לקרוא את חוקי הפורומים לפני שאתה כותב הודעות מפגרות, מה זה ה "דחוף" בכותרות למשל ? תשנה את זה1 - תוריד FIREFOX או דפדפן נורמלי שתומך ב TAB BROWSING.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר [quote author=IceBreak אולי תתן תשובה יותר נורמלית בלי לקלל ואם אתה לא יודע אז תן לאחרים להגיב
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים דן, כנראה יש לך בעיה בהבנת הנקרא, הוא לא קילל אותך...ובשביל גלישה נוחה ברשת אני גם ממליץ לעבור להשתמש בשועלאש (Firefox)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר דן, כנראה יש לך בעיה בהבנת הנקרא, הוא לא קילל אותך...ובשביל גלישה נוחה ברשת אני גם ממליץ לעבור להשתמש בשועלאש (Firefox)התקנתי את דפדפן FIREFOX והוא באמת אחלה. תודה מבקש תשובה לשאלה השניה
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים פשוט תעתיק את השורות של הכתובת בדפדפן לאיי מייל..(אני יודע שזה נשמע דפוק אבל..)
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים פשוט תעתיק את השורות של הכתובת בדפדפן לאיי מייל..(אני יודע שזה נשמע דפוק אבל על שאלות דפוקות עונים תשובות דפוקות....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.