פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים שלום.מישהו יכול להגיד לי אם הספק הזה נחשב לג'נרי ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זה העניין בספקים ג'נרים יש חברה רק היא מעזה/יפן..ועוד ארצות נחמדות שכאלה..
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אם ג'נרי היה מיפן זה לא היה ג'נרירכיבים יפנים נחשבים להכי טובים שישבמיוחד בתחום הספקי כוח / אלקטרוניקה
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אם ג'נרי היה מיפן זה לא היה ג'נרירכיבים יפנים נחשבים להכי טובים שישבמיוחד בתחום הספקי כוח / אלקטרוניקהחח טוב..(אז רק מעזה..)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר אוקיי אבל אם אני אשאיר את הספק ללא OC פעולה רגילה המחשב יחזיק כמה שנים טובות לא?אין לי כסף להחליף לספק אחר..
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זה וויליהוא יכול להחזיקואם הוא ימות ויהרוג איתו את הווילי זה לא יהיה גרוע נכון רועי?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר זה ווילי- לא זה נוורפווד המחשב החדש שלי אחי..(מחשב בעיקר לעבודות הוא סטודנט)הוא יכול להחזיקואם הוא ימות ויהרוג איתו את הווילי זה לא יהיה גרוע נכון רועי? :'( :'( אתה כ"כ אכזר !ואם זה נוורפווד שהיא ליבה יותר טובה אם הספק יהרס גם המעבד והלוח אם וכדומה ישרפו והרסו משהו כזה?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים תמיד יש סיכוי לנזקים גדוליםרשת חשמל זה לא בטריההיא לא מספקת מתח יציב בכלל (זה למעשה חלק מההגדרה של מתח AC אבל היא סוטה מהיציבות שלה)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר תמיד יש סיכוי לנזקים גדולים רשת חשמל זה לא בטריה היא לא מספקת מתח יציב בכלל (זה למעשה חלק מההגדרה של מתח AC אבל היא סוטה מהיציבות שלה) כן אבל הסיכוי הוא נמוך.. לפחות אני מקווה כך ואין לי בכול אופן שום ברירה תודה בכול אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.