עבור לתוכן

מאוורר לעכבר

Featured Replies

פורסם

יש לי מאווררים שהוצאתי ממגירה של HDD... ואני רוצה לשים אחד מהם בעכבר שלי.. הבעיה היא שהם 12 וולט ובעכבר זה רק 5...

חוץ מזה יש לי בעכבר עוד 3 לדים, וכשחיברתי ת' מאוורר הוא לא עבד.. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד? :nixweiss:

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי במה זה מביא לך תועלת?

פורסם

אחי במה זה מביא לך תועלת?

מקרר את היד אחרי זמן משחק רב?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=138055.0

אני פשוט צריך למצוא מאוורר הפועל במתח של חמישה וולטים...

עם 12 כמעט בלתי אפשרי...

פורסם

אני חושב שהמאורר יעבוד גם עם 5 וואלט אבל הבעיה זה הזרם שהמחשב יכול לספק דרך המוצא של העכבר (ביוחד אם הוא בUSB) ויותר מזה עוד חיברתה 3 לדים נוספים שיוכולי להעמיס על כל העסק

פורסם
  • מחבר

סתכלו... אני לא כזה מבין בזה והכל אבל אני הפעלתי את המאוורר מהמולקס על 5V וזה עבד... למה בעכבר זה לא עובד? ואני לא רוצה להוסיף עוד כבל שיצא מהמחשב,

יש לי מספיק כבלים שאני מסתבך איתם.. יש למישהו פיתרון פשוט יותר?

פורסם

סתכלו... אני לא כזה מבין בזה והכל אבל אני הפעלתי את המאוורר מהמולקס על 5V וזה עבד... למה בעכבר זה לא עובד? ואני לא רוצה להוסיף עוד כבל שיצא מהמחשב,

יש לי מספיק כבלים שאני מסתבך איתם.. יש למישהו פיתרון פשוט יותר?

כנראה שהעכבר מנצל את רוב המתח שבא ומשאיר קצת למאוורר. מהמולקס יוצא מתח נקי שעוד לא נוצל.

פורסם
  • מחבר

ואם אני אוציא את הלדים יש מצב הוא יתחיל לעבוד?

פורסם

דרך אגב, אתה לא צריך מאוורר כדי לקרר את היד.

אתה צריך רק חורי אוורור.

פורסם
  • מחבר

כל הכבר שלי חורים.. אבל היד עדין מזיע איפה שאין אותם.. ועם מאוורר זה גם יותר מגניב..

פורסם

אכן יש אפשרות שאם תוצי את לדים זה יעבוד אבל למה להעמיס יותר מידי על יציאת העכבר והמחשב כולו

פורסם

קח נייר אלומיניום ותעטוף ת העכבר מבחוץ וזה יקרר לך את היד בהרבה.

זה כמו לשים קירור פאסיבי מתחת ליד.

פורסם
  • מחבר

אבל עכשיו בחורף זה כמו לשים את היד על מתכת קרה... אני אשתגע.. ואז זה יתחמם תוך דקה והיד שלי תמשיך להזיע כאילו לא קרה כלום.

פורסם

פשוט תוצאי עוד חוטים מהספק שיפעילו רק את המאברר וזהו

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי יש לי מספיק חוטים מסובכים מאחורי המחשב..

פורסם

תפעיל עם שנאי חיצוני...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים