עבור לתוכן

האם אייפוד באמת כל כך גרוע?

Featured Replies

פורסם

אני לא מתכון להצית עוד דיון בסגנון IPOD VS IRIVER. רק רציתי לדעת משהו.

שמתי לב שאתם ממליצים על כל הנגנים חוץ מאייפוד. אחד הסיבות לכך היא שאייפוד מגיע עם הכי מעט אפשרויות ובאנדל דל. מקובל. אבל אתם גם טוענים שאייפוד הוא הנגן הגרוע ביותר מבחינת איכות סאונד. למישהו יש הוכחה לכך או או שאתם טוענים זאת בגלל שנאתכם לאייפוד?

פורסם

יש אנשים שטוענים את זה משנאה ועליהם לא אתייחס.

אבל אנשים כמוני, לקחו איפוד, שמעו, לקחו איריבר שמעו, והאיריבר נשמע יותר טוב.

הייתי משוכנע שהאיכות באייפוד גרועה עד הבנתי שזה הבעיה באוזניות, פשוט האוזניות שמגיעות עם האיפוד גרועות.

אם תשווה עם אותן אוזניות ההבדל יהיה מזערי.

פורסם
  • מחבר

סבבה. פעם ראשונה שאני קורא פה דעה אובייקטיבית.

אתה יודע למה אני שואל? אני רוצה לקנות נגן יד שנייה ובאתרים כמו YAD2 ו-HOMELESS נמכרים מלא אייפודים במחירים נוחים. (iPod Photo 30GB כמעט חדש עם אחריות נמכר ב-1,200 - 1,300 ש"ח)

שמעתי שאייפוד מסדר את השירים איך שהוא רוצה. יש דרך לפרוץ את זה?

פורסם

הוא לא מסדר את זה איך שהוא רוצה.

הוא מסדר את זה לפי אמן, אלבום, סדר אלף בית ועוד. אתה גם יכול להכין רשימות השמעה ב-iTunes או באייפוד עצמו ולסדר את השירים איך שאתה רוצה.

פורסם

אז ככה, בתור בעלים של אי פוד דור רביעי, עם אוזניות משודרגות (71 של סוני) אני כיול להעיד שהנגן למרות העדר תכונות חיוביות הוא נגן מעולה:

-הבחירה של שירים,יצירת רשימות השמעה, סידור ע"פ אמן-אלבום-סוג לא יכל להיות פשוט יותר ונוח יותר

-איכות שמע טובה, אמנם חסרים מאפיינים חיונים כמו הגברת באס ומשחק עם ההגדרות אבל הנגן מפיק צליל נקי ומדוייק.

-פי'רים חיצונים..אלפי פריטים מוצעים למכירה וחיבור לפוד.

-דק ומעוצב יותר הרבה יותר יפה מכל הנגנים שראיתי עד כה.

חסרונות (שעל כולם אפשר להתגבר בעזרת עזרים לווים שעולים הרבה $:

-אפשרות להקלטה

-קליטת רדיו

-ליין אין

-סוללה בעיתית

ההשוואה שנעשתה לי היא כנגד הנגן H320 של חבר, שיצא לי להתרשם ממנו הרבה..הוא נותן הרבה יותר פונקציות מהאי פוד..איכות השמע טובה במקצת מזו של האי פוד, אבל עם כל דור ההבדלים הולכים ונעלמים ויתרונות של הפוד עולים.

כרגע נגן דיסק קשיח המומלץ ביותר זה האי אודיו XL5 בעל סוללה מעולה ופי'רים ואפשרויות מתקדמות הרבה יותר מזו של הפוד, וצורה הרבה יותר אסטטית ומושכת מזו של הריבר.

לסיכום- האי פוד מיועד לאנשים שרוצים מוזיקה נטו (כרגע יש אפשרות לראות סרטים אבל זה בדיחה כיוןן שהסוללה ממש לא בנויה לזה), שסטייל, איכות ונוחות חשובה להם..והם מוכנים להקריב רדיו,הקלטה וכו..

עוד-למרות שיש לי פוד שאני מרוצה ממנו, צריך להגיע אליי מחו"ל אי אודיו G3, שבזמן הקרוב ישמש בעיקר לריצות ופעילות ספורטיבית (מה שהאי פוד לא מסוגל לעשות טוב)..אבל בעתיד הלא כל כך רחוק (צבא) יעזור לי מאוד ה50 שעות נגינה (קוטל כל נגן אחר)על AA אחד, רדיו,אפשרויות הקלטה וכו..

-כמו כן אוזניות זה פריט חשוב מאוד..ומי שקונה נגן בסדר גודל של 300$ חייב (לפי דעתי) לרכוש אוזניות בלפחות עוד 30$ כדי להנות באמת מהנגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים