עבור לתוכן

HERCULES RADEON 9700 הוכרז רשמית+מחיר+תאריך הגעה+באנדל מצורף!

Featured Replies

פורסם

אז יש חלון..אז מה? תשב דבוק אליו כל היום? 8)

קונים כרטיס ע"פ איכות, לא על פי מדבקה יותר או פחות.

אני אישית חושב שהייתי הולך על פאואר קולור..שהתחילה למכור את הכרטיסים שלATI עצמה באריזות אחרות.

פורסם

אני צוחק אני כרגע עם הלדטק המכוער שלי

ובכל זאת רציתי לקנות את הכרטיס הזה אחרי נסיון מוצלח בעבר עם הרקולס

ללא קשר למדבקות כל אלו אבל בכל זאת נחמד שיש אותם...

פורסם

לא היא לא... אומנם אותו עיצוב בידיוק, אך זה ממש לא כרטיס BBA !

PowerColor אף פעם לא עשתה עיצובים משלה לכרטיסים, למה? כי זה עולה כסף שהיא לא אוהבת לבזבז לכן היא מעתיקה במדוייק את העיצובים המומלצים או העיצוב המדוייק של ATi וזהו, אך החומרים ממש לא אותם חומרים... PowerColor בטח השתמשו בקבלים של 10 אגורות בשוק וגם זה במחיר מוגזם לאומת ATi אשר משתמשים בקבלים איכותים... וזה לא רק קבלים, זה בכלל כל הכרטיס עצמו (חוץ מהצ'יפ).

פורסם

power color לא שווה ביכלל קנייה לדעתי זה כרטיס לא איכותי ברמה הנמוכה ביותר לעומת שאר הכרטיסים פשוט לא מומלץ ליקנות את המוצרים של החברה הזאת מהרבה סיבות

פורסם

בתור בעליו לשעבר של כרטיס power color

powergene mx...

arab

פשוט כרטיסים מחורבנים, אני מזהיר, אין לו שום יתרון ולא הקטן ביותר, כרטיסי קבר לכל דבר, אפשר אף להגיד שהvoodoo של כמה מהחברים שלי הציג ביצועים יותר טובים בכמה משחקים מאשר הכרטיס שלי (לשעבר) :-\

חוץ מזה

תודה על המידע!

וחוץ מזה ;)

אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לקנות את הכרטיס ב2500 שקל (עם ככה הוא יעלה...)

הסבלנות משתלמת

פורסם

ואני לא מצאתי כל סיבה לקניית הTi 500 שלך שעלה 1900 שקל וזה היה הר של כסף בזמנו, זה היה ביזבוז רציני גם, למה אבל עשית את זה? להרגשה הטובה שלך.. יפה, עכשיו תשאיר לבנאדם את ההרגשה הזאת גם.

פורסם

למה לא מפליא אותי שהוא היה הבעלים של powercolor בעבר..

במיוחד בתור בן אדם שראה היום TripleX וחשב שזה Innovision.... ::)

פורסם

:lol:

רגע.. הוא קילל את הטריפל אקס שלי?! ???

פורסם

לא את ה-Ti4600, אלא את ה-MX440 שחבר שלי היה אמור לזכות בו.. :)

פורסם

אהה... זה בסדר ;D

עריכה:

ועד פה רגע קטן של אוף טופיק... נחזור עכשיו לטופיק המקורי....

פורסם

לא היא לא... אומנם אותו עיצוב בידיוק, אך זה ממש לא כרטיס BBA !

PowerColor אף פעם לא עשתה עיצובים משלה לכרטיסים, למה? כי זה עולה כסף שהיא לא אוהבת לבזבז לכן היא מעתיקה במדוייק את העיצובים המומלצים או העיצוב המדוייק של ATi וזהו, אך החומרים ממש לא אותם חומרים... PowerColor בטח השתמשו בקבלים של 10 אגורות בשוק וגם זה במחיר מוגזם לאומת ATi אשר משתמשים בקבלים איכותים... וזה לא רק קבלים, זה בכלל כל הכרטיס עצמו (חוץ מהצ'יפ).

אמממ..היה כאן איזה בחור שפירסם שעכשיו POWER COLOR שולחים לארץ כרטיסים של ATI באירזות שלהם (PC), על הPCB אפילו מוטבע הלוגו של ATI..אם זה יהיה ככה גם עם ה9700- העסק משתלם.

יואב, גם אם איכות הבנייה גרועה..לא אמור להיות הבדל ביצועים מבחינת FPS.

פורסם

נכון, אבל תמיד יש הפרשים קטנים, לא גדולים.

אולי הכרטיס של יואב היה פגום..

אגב, בד"רכ הכרטיסים המקורים של ATI עולים הרבה יותר מאלה של חברות צד שלישית. גם בחול.

פורסם
אני צוחק אני כרגע עם הלדטק המכוער שלי

ובכל זאת רציתי לקנות את הכרטיס הזה אחרי נסיון מוצלח בעבר עם הרקולס

ללא קשר למדבקות כל אלו אבל בכל זאת נחמד שיש אותם...

מוכן לספר לנו למי תמונה יותר חדה הרקולס או LEADTEK? היו לך את שניהם... או שאין הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים