פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר חיפשתי כפרה לא מצאתי מדריך או משובכיאת אנשים תעשו מצווה תעשו פעם אחת מדריך לati tray tools ותעזרו להרבה אנשים
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מה הבעיה? אתה פשוט מפעיל את התוכנהויש לך שם כיוונוים, פשוט תכוון לכמה מהיריות אתה רוצה ותלחץ set clockואז תבדוק ארטיפקטים...יש לי NVIDIA ועשיתי אותו דבר...
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר את זה אני יודע אבל יש לי ממלא אפשרויות מה אני בוחר למהכילו איך אני מעלה מה ואיך אני בודק ארטיפקטים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים את זה אני יודע אבל יש לי ממלא אפשרויות מה אני בוחר למה כילו איך אני מעלה מה ואיך אני בודק ארטיפקטים? אה לך יש ati try tools אני משתמש ב atitool תוריד אותה, תוכנה טובה הנה תמונה שמסבירה מה לעשות פשוט תעלה את מהיריות הזיכרון והליבה עד איפה שאתה רוצה(לא הרבה כל פעם) ותעשה את זה בכולם אותו דבר(ב3 הפעולות 2D, 3D PREF, LOW 3D) תלחץ set clock ואז תלחץ scan fro artifacts אם יש ארטיפקטים, תוריד את המהירות עד שלא יהיו... ואז תבדוק עם 3D MARK אם זה יציב אם אתה צריך עוד משהו...שאל..
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר עשיתה מה שמארתה לי השגתי 700 נקודות נוספות הגעתי מ4300 ל5000 זה בסדר?ולכמה זמן אני צריך להריץ את הבדיקת ארטיפקטים?ואני משתמש בתוכנה אוורס ולא רשום לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך איך אני בודק אותה ועל כמה רצוי שהיא תהיה?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אל תישתמשו ב ATILTOOL לבדיקת ארטיפקטים,היא מזייפת לא מהעולם הזה!תעשו כמה לופים ב 3DMARK או משהו.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר מסתומרת כמה לופים כילו לעלות טיפה להריץ בדיקה ואם זה יורד להוריד טיפה?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אל תישתמשו ב ATILTOOL לבדיקת ארטיפקטים,היא מזייפת לא מהעולם הזה!תעשו כמה לופים ב 3DMARK או משהו.מה זאת אומרת? שהיא מזייפת , היא אומרת שיש ואין? או שאין ויש?ולמה מזייפת?ואיך אני ידע שיש ארטיפקטים ב3DMARK? היא תגיד לי?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר העלתי את מה שאמרתה לי עשיתי set clock בדקתי הכל היה סבבה נכנסתי לניד פור ספיד הרגשתי שינוי ואחר כך עזבתי תמחשב לאיזה 3 שעות אני חוזר נכנס לatitools והכל חזר למה שהוא היה פעם ואפילו קצת פחותלמה זה ככה?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים העלתי את מה שאמרתה לי עשיתי set clock בדקתי הכל היה סבבה נכנסתי לניד פור ספיד הרגשתי שינוי ואחר כך עזבתי תמחשב לאיזה 3 שעות אני חוזר נכנס לatitools והכל חזר למה שהוא היה פעם ואפילו קצת פחותלמה זה ככה?שמת את המהירויות על כולם? ב3D PREF ו2 האחרים?אם זה עדיין חוזר, תשתמש ב riva tuner
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.