עבור לתוכן

מחשב כפול ליבה חדש שקניתי מאשרים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חדש פה ונכנסתי לאתר כדי למצוא מפרט טוב למחשב החדש שלי. די טחנתי את הפורום בחיפושים אחרי כל החידושים שקרו  בשוק הפי סי ב-3 השנים

האחרונות:

pci-e

sata II

וכו

אני חושב שבעזרת הפורום התאפשר לי לקנות מחשב טוב תוך מתן דגש על הדברים החשובים באמת.

רק רציתי לומר תודה רבה לכל חברי הפורום שעושים פה עבודת קודש.

ביחוד רציתי להגיד תודה למשתמש  LIORP23 ולמשתמש integral על התשובות הממצות והמקצועיות שלהם. :yelclap: :yelclap:

המחשב:

Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE

AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE

Sapphire

Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E

WESTERN DIGITAL

250GB SATA II 7200RPM 16MB

Philips 16x48

NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8

HEC Compucase CI-6A21 400W

POLYVIEW

512MB 400MHz V-DATA CL2.5 X2

TFT 19'' V396 8 msec +SP +DVI

מה דעתכם?

פורסם

מה התקציב?

לאיזה שימושים המחשב?

פורסם

חחח לא צריך מעבד יותר מ3800 כך כרטיס יותר חזק יותר זיכרון פחות G בדיסק ק .....

בקיצור תן תקציב

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון שהוא כבר קנה.

תתחדש.

פורסם

אם קנית, זה בסדר אבל הייתה צריך לקחת 3800+

שלי עכשיו על 5000+ :D

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתם צודקים שהייתי צריך לקחת 3800+ אבל ראיתי ב benchmark של toms hardware על המעבדים שה 4200+ דוקא נותן

קפיצה משמעותית בביצועים. בגלל שאף פעם לא עשיתי oc אני מפחד לעשות דוקא עכשיו כי זה נושא שדורש לימוד מעמיק ואין לי זמן בגלל הלימודים.

תוכלו בבקשה לומר לי האם הלוח אם והמסך בסדר? הבנתי שהמסך מיוצר ע"י חברת בת של חברה טובה, הבאסה זה שאין לו דרייבר בכלל והוא מוכר

בתור plug&play monitor, על כל פנים האיכות שלו נראת לי טובה מאוד כי עבדתי די הרבה לפני זה על ה SAMSUNG 930B ולא הייתי אומר שהוא פחות טוב.

האם ה - 16MB BUFFER בדיסק קשיח נותן לי משהו?

פורסם

אני מניח שאתם צודקים שהייתי צריך לקחת 3800+ אבל ראיתי ב benchmark של toms hardware על המעבדים שה 4200+ דוקא נותן

קפיצה משמעותית בביצועים. בגלל שאף פעם לא עשיתי oc אני מפחד לעשות דוקא עכשיו כי זה נושא שדורש לימוד מעמיק ואין לי זמן בגלל הלימודים.

תוכלו בבקשה לומר לי האם הלוח אם והמסך בסדר? הבנתי שהמסך מיוצר ע"י חברת בת של חברה טובה, הבאסה זה שאין לו דרייבר בכלל והוא מוכר

בתור plug&play monitor, על כל פנים האיכות שלו נראת לי טובה מאוד כי עבדתי די הרבה לפני זה על ה SAMSUNG 930B ולא הייתי אומר שהוא פחות טוב.

האם ה - 16MB BUFFER בדיסק קשיח נותן לי משהו?

גם אני משום מה לא מוצא דריברים .. כנראה אין

לגבי הבאפר, יש לי 160 עם 8 באפר, ולחבר שלי יש 16 MB באפר 250 גיגה, לא הרגשתי שום הבדל בהעברת קבצים וכדומה

פורסם
  • מחבר
גם אני משום מה לא מוצא דריברים .. כנראה אין

תודה רבה בכל זאת על העזרה.

מוזר שחברה גדולה מספיק לייצר מסכי LCD ולא גדולה מספיק לספק דרייבר :nixweiss:

פורסם

ה DRIVER גם ככה לא ישנה לך כלום.

פורסם

ה DRIVER גם ככה לא ישנה לך כלום.

:xyxthumbs: בדיוק! בשביל מה דרייבר?.. מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים