פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אם המכפלה אצלי נעולה (לא בטוח אני אבדוק) אז הדרך היחידה לפתוח אותה היא בצורה פיזית? כלומר להוציא את המעבד ולעשות את כל שאר הדברים או שאני יכול להגדיר משו בביוס?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אי אפשר לפתוח תמכפלה בשום דרך..(פיסית/תוכנה) אם היא נעולה....(גם אם אבא שלך הוא בייל גייטס..)
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר אבל במדריך לאוברקלוקינג כתוב שאפשר!אם ביל גייטס היה אבא שלי הוא היה דואג שיהיה אפשר ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים רשום שאפשר רק במעבדים מסוימים..(ובדרך כלל זה פתוח רק כלפי מטה..)ולא ב3000+ שלך אי אפשר..
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אפשר...וכבר הצליחו לפתוח 2-3 מעבדים... אף אחד לא יודע איך וב-XS כרגע מפתחים דרך להגיע למצב כזה...
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים זה כבר חצי שנה שם ועוד לא הגיעו לשום מסקנההבנאדם טוען שהמעבד פשוט היה אצלו על הלוח, עם מכפלה נעולה, הוא החליף למעבד אחר, המעבד המדובר היה במגירה ואחרי החלפה נוספת נפתחה לו המכפלהנשמע לי קצת לא אמיןאבל זה רק אני
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים זה כבר חצי שנה שם ועוד לא הגיעו לשום מסקנההבנאדם טוען שהמעבד פשוט היה אצלו על הלוח, עם מכפלה נעולה, הוא החליף למעבד אחר, המעבד המדובר היה במגירה ואחרי החלפה נוספת נפתחה לו המכפלהנשמע לי קצת לא אמיןאבל זה רק אניאחי זה לא רק אתה זה גם אני !לפי דעתי יש אפשרות ליפתוח את המכפלה
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אפשרי? בטוח שאפשרי איכשהוהחסימה כנראה פיזית ע"י שבב בתוך המעבדצריך רק מישהו שמבין בשבבים שיש בפנים, שבב של FX עם מכפלה פתוחה, ונכונות להרכיב את השבב החדש על המעבד השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.