עבור לתוכן

~זקוק למפרט ב-5500 כולל מסך~

Featured Replies

פורסם

הכרטיס אמור לבוא רק עם GDDR3

לא עם מגוון של זכרונות

זה מצביע על אמינות החברה

על אמינות או על אי האמינות?

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי אתה צודק,אבל יכול להיות גם שהם רוצים למכור 6600GT בזול כדי שיהיו יותר קונים.הרי בתכלס,רוב האנשים שקונים כרטיס מסך לא ממש שואלים איזה סוג של זכרון יש בו.מה שהם רק יודעים שזה DDR.

פורסם

אבל אנחנו כן שואלים

פורסם

על אמינות או על אי האמינות?

אמינות (נמוכה במקרה הזה), אי אמינות, חוסר אמינות

אולי אתה צודק,אבל יכול להיות גם שהם רוצים למכור 6600GT בזול כדי שיהיו יותר קונים.הרי בתכלס,רוב האנשים שקונים כרטיס מסך לא ממש שואלים איזה סוג של זכרון יש בו.מה שהם רק יודעים שזה DDR.

לא רק שהם מפירים את המפרט של nVidia אלא שה PCB שלהם בכרטיסי Low-End נחותים מאוד (לעומת של חברות אחרות)

יש חשד שיהיה PCB נחות גם כאן

פורסם

אבל אנחנו כן שואלים

אולי אתה,אבל הרוב לא.
פורסם

הרוב לא יודעים מזה DDR1/2/3 אבל אנחנו אני אתה.... כן יודעים

פורסם

שוב

לדעתי לא לקנות כרטיס מסך שאמינותו מוטלת בספק בגלל המחיר הזול מדי וההיסטוריה של החברה המייצרת

פורסם

סבבה אני הייתי קונה בראש שקט.

פורסם

evman

לעצמך תקנה מה שאתה רוצה. שאתה ממליץ לאחרים חשוב שתהיה מידה של זהירות - במיוחד לאור העובדה שאינם מבינים ולכן הם באים לפה בשביל לשמוע המלצות טובות. לגבי ה DDR1 - לא נכון. היום אין את כל הדגמים.

פורסם

בסדר,זה פורום פה כל אחד מביע את דעתו.אני לא מכריח אף אחד לקנות משהו בהמלצתי.זו המלצה וכלום מעבר לזה.אני רק אמרתי שאני הייתי קונה ללא חשש.מי שחושש שלא יקנה.

פורסם

אתה רואה 7800GT ב-1800 ש"ח וזה לא נראה לך חשוד אני מדבר על הכרטיס לא על KSP עדיף שהוא יקח כרטיס טוב ואמין גם אם הוא לא 7800GT

פורסם

מה חשוד פה?!!

יאללה נמאס לי כבר מהבורות של אנשים פה אלוהים.

פורסם

נכון אז אתר עושה מחיר נמוך אבל הרבה קונים מה <?!!!!

אתה חושב הם לא מרווחים?

פורסם

זה לא אתר,זאת רשת גדולה.

פורסם

עוד יותר מראה כמה שזה הגיוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים