עבור לתוכן

6600GT עזרה קטנה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ... שי לי את הכרטיס מסך gigabayte 6600GT ויש לו קירור פאסיבי ... עכשיו הקירור לא יושב כמו שצריך לדעתי .... במקום

שיהיה ככה http://myhard.yesky.com/imagesnew/hardware/0405/video/GV-NX66T128VP/4.jpg

בתוך המסילה הירוקה הזאת ... הוא יושב לי מחוצה לה ...

זה משנה משהו ? להשאיר את  זה ככה ? איך אפשר להזיז את הקירור כך שיהיה בתוך המסילה הירוקה הזאת ?

פורסם

תבדוק טוב..איך הוא יצא מהמסילה..(צריך לקבל מכה ממש חזקה בשביל דבר כזה..)

ומה הטמפ' של הכרטיס..

פורסם

גם לי יש כרטיס של ג'גבייט שבא עם קירור כזה, הקירור יושב בסדר גמור אבל הוא לא שווה כלום. הוא הגיע לי ל-100 מעלות!!!!!!!!!! ב-SWAT 4 וכמובן החלפתי אותו.

המלצה חמה: תחליף את הקירור הזה הוא לא מביא שום תועלת. לי יש את ה-V1 של Thermalight והכרטיס לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ.

פורסם

ה-V1 יתאים לשלי ? (ראו מפרט) AGP

פורסם

V1 ו V1 ULTRA תומכים רק בגירסת ה PCI-E לצערך.- תיקון טעות חשבתי שאתה מדבר על ה 6600GT -

לא נראה לי שהוא תומך בכלל ב5XXX של NVIDIA.

מה שכן אני שמתי שני מאווררים 120MM של GLACIALTECH (שקטים... :sleep:) עלו לי 100 שקל כולל משלוח והוא לא עובר את ה-60, במנוחה-45!!

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שמי שהרכיב לי את המחשב ושם את הכרטיס מסך לא שם את הקירור שלו כמו שצריך ?

פורסם

יכול להיות שמי שהרכיב לי את המחשב ושם את הכרטיס מסך לא שם את הקירור שלו כמו שצריך ?

הקירור מגיע כבר מורכב, אף אחד לאמרכיב אותו כאן. פשוט ג'יגבייט ידועים בכך שהכרטיסים שלהם חמים מאוד והקירור הפאסיבי שלהם לא שווה שום דבר.

וגם הV1 הראשון תומך רק ב-PCI-E

פורסם
  • מחבר

חשבתי לשים מאורר 80mm מתחת לכרטיס ...

פורסם

מה התפ?

פורסם

הV1 פשוט מעולה קבל המלצה גם מימני.

כעבור שעה משחק ב NFS MW

:smile1:

tytyt3ph.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים