עבור לתוכן

מקבץ תמונות...Follow The Brick Path ועוד קצת..

Featured Replies

פורסם

עדיין לא קניתי מצלמה חדשה והנוכחית מתה, לכן אינכם רואים תמונות שאני מצלם בחודשים האחרונים. :(

בכל אופן, יצא לי קצת לצלם עם הסלולרי (נוקיה 6230) תמונות נחמדות ששוות פירסום לדעתי.

picture006copy0kv.jpg

לזו אני קורא - Follow The Brick Path :

followthebricks1sx.jpg

ומצאתי תמונות של מטוס שצילמתי בזמנו עם הדיגיטלית (תמונות התקריב צולמו דרך משקפת, לכן האיכות הירודה יחסית) :

flight32nx.jpg

flight25ob.th.jpg flight18ee.th.jpg

• תגובות 50
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמונות יפות - תודה! :xyxthumbs:

פורסם

ממש יפה

כל הכבוד

פורסם

או, סוף סוף...

:silly:

אהבתי את התמונה הראשונה עם הכדור - צבעים, אווירה...

התמונה עם השביל פחות טובה לדעתי - נעזוב רגע את האיכות (סלולרי, בכל זאת) - אבל משהו שם מפוזר מדי לדעתי

והתמונות האחרונות של המטוס מדהימות... פשוט שמת את המצלמה על המשקפת?

פורסם
  • מחבר

כן, העינית של המשקפת לתוך העדשה של המצלמה.

אני מצלם ככה המון (צילמתי :'( ) כך שיש לי ניסיון רב בזה.

התמונה עם הכדור - עברה עריכה קלה בפוטושופ ל"ספיה".

פורסם

גם אני לא אהבתי את התמונה השניה, היא לא ממש מעניינת.

לעומת זאת הראשונה מעולה. נורא התלהבתי ממנה.

היא יפה, קצת אבסטרקטית, ומאוד מסקרנת (עדיין לא הבנתי מה אני בדיוק רואה שם...)

פורסם

גם אני אהבתי את הראשונה מאוד מעניינת! :xyxthumbs:

פורסם

אהבתי את התמונה הראשונה עם הכדור - צבעים, אווירה...

התמונה עם השביל פחות טובה לדעתי - נעזוב רגע את האיכות (סלולרי, בכל זאת) - אבל משהו שם מפוזר מדי לדעתי

והתמונות האחרונות של המטוס מדהימות...

פורסם

התמונה הראשונה מאוד אסתטית ומעניינת. השניה יכלה להיות יותר מוצלחת ללא הצל מלפנים, שמושך יותר מדי תשומת לב. התמונות האחרונות אסתטיות ונקיות, אבל פחות מעניינות אותי.

מה שכן, התמונות ככלל הן הוכחה מצויינת לזה שהדבר הכי משמעותי זה הצלם, ושהציוד (טוב ככל שיהיה), הוא משני.

באותה הזדמנות, מה קרה ל-S60 שלך? חשבת כבר מה תהיה המצלמה הבאה שלך?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

המצלמה שלי (Canon S50, לא S60..) ככל הנראה לפני 3 וחצי חודשים ( :'( ) קיבלה בעת שהיא הייתה בנרתיק שלה מכה או שהיא נפלה (אני לא יודע). [עוד סיבה להשקיע טוב בנרתיק מרופד היטב למצלמה ]

מה שגרם לבעיות בלוח הראשי של המצלמה, לאחר ששלחתי אותה לבדיקה (100 שקל :P ) נאמר לי כי הלוח הראשי נשרף (אומר לי הרבה... ::) ) ודרשו לתיקון 1300 ש"ח :lol: .

בעיקרון, אני מאד רוצה DSLR כי להתקדם יותר עם קומפקטית אין לי הרבה אבל אין באפשרותי להשקיע 5,000 בכל העסק אם לא יותר.

בין השאר, המצלמה צריכה לא רק לשרת אותי אלא גם את ההורים בטיולים. חשבתי אולי לקנות 2 מצלמות אבל זה ריאלי.

כך שאני נקלע למצב שאני צריך לרכוש קומפקטית. נכון לעכשיו המטרה היא איכשהו לנסות להביא את ה- S60 (דגם אחד מעל ה-S50) מארה"ב, היא עולה שם סביבות 240$ והיא עם עדשה רחבה שתיתן לי טעימה קטנה מהתענוג ותיתן לי זוית צילום שאני לא רגיל אליה (במובן החיובי). חשבתי על ה-A610 אבל במידה ואקח אותה אצטרך לקנות כרטיס זיכרון ומטען+סוללות חדשים, אבל היא ירדה אצלי מהפרק כי אין בה פונקציות שיש ל-S60 וגם כי ישנן עלויות נוספות.

במידה וארכוש את ה-S60 אוכל להיות עם 2 סוללות (1 במצלמה והשנייה כגיבוי, מהמצלמה השנייה) וכן אוכל להשתמש בכרטיס זיכרון שיש לי כבר בה.

:nixweiss:

פורסם

איזו עדשה יש לS60?

ומה אתה אומר על הS9000? אני בטוח שאתה תוכל להוציא ממנה תוצאות ממש טובות :xyxthumbs:

פורסם

$240 ל-S60 נשמע לי ממש כמו מציאה. מצד שני, אם יש לך אפשרות להגדיל את התקציב אז אולי כדאי לך ללכת על מצלמה עם תושבת לפלאש חיצוני ומסך LCD מסתובב. אלה שתי תכונות שבאמת קשה לי לוותר עליהן היום (ולשמחתי שתיהן קיימות באולימפוס שלי). לקאנון יש שתי מצלמות מעולות שתומכות בכרטיס שלך (ואולי גם בסוללה) ושכוללות את התכונות האלה - ה-Pro1 וה-G6. לשתי המצלמות האלה כמעט ואין חסרונות, מלבד המחיר שלהן שאפילו לא קרוב ל-$240 (ול-G6 גם אין עדשת 28mm).

פורסם
  • מחבר

המחיר מאד קורץ.

ה-Pro1 עולה סביבות 550-600$

ה-G6 עולה סביבות 530$

כאמור, המחירים פי 2.5 יותר מה-S60 שממש במחיר מציאה יחסית למה שהיא מציעה.

ל-S60 יש עדשה: 28-100mm

כבר קיים דיון אודות ה-S9000 ואני מסכים עם כל הנאמר שם כפי ש-boren הגיב :)

..והיא עולה החל מ-500$.

פורסם

התמונה הראשונה, פשוט מדהימה!!! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs:

פורסם

דני, לא שאלתי מה דעתך בקשר לS9000 בתור מצלמה בכללי, שאלתי עליה בתור מצלמה בשבילך, הצעתי אופציה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים