עבור לתוכן

אך צורבים מהירויות אחרות לכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לצרוב לBIOS של כרטיס המשך שלי את התדרים החדשים אך אני עושה את זה? עם זה דרך RIVA TUNER אז אפשר בבקשה SCREENSHOTS

תודה.

פורסם

אתה מתכוון עשות OC לכרטיס שלך...(לא צריך ביוס חדש בשביל זה..)..

ובRIVA TUNER...(אם היית עושה חיפוש היית מוצא את זה..)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה רוצה שהכרטיס מסך שלך יפעל עם המהירויות החדשות באופן קבוע ללא תוכנה, אז צריבת הביוס מחדש היא הפתרון.

תוריד את התוכנה NVflash. תקרא בהוראות של NVflash איך מפעילים את הפקודות. בעזרת התוכנה הזאת שעובדת דרך דוס, אתה מוריד את הביוס שלך מהכרטיס להארדיסק או לדיסקט. אחר כך את משנה אותו.

את השינוי עשיתי עם התוכנה nVidia_BIOS_Modifier. תעשה עליה חיפוש. אני חושב שהורדתי אותה מ Guru3d.com.

בעזרת התוכנה, שעובדת דרך ווינדוס אתה יכול לשנות מהירויות ומתחים. לאחר שמירת השינויים אתה שוב משתמש ב NVflash לצריבת הביוס מחדש.

סך הכל לאחר שמבינים התהליך מאוד פשוט.

* ממליצים הרבה על nibitor. בתוכנה הזאת אי אפשר להעלות מתחים מעבר לרף הקבוע של הכרטיס, ולא הצלחתי לצרוב את הביוס שנעשה דרכה.

פורסם

מישהו יכול לעזור לי? איך אני מונע מהטסט לעבוד כל הזמן אחרי הOC,זאת אומרת לאשר תOC ללא TEST? כי זה ממש מעצבן וזה חוסם לדעתי על שטויות ואני יודע שאני יכול להמשיך.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון עשות OC לכרטיס שלך...(לא צריך ביוס חדש בשביל זה..)..

ובRIVA TUNER...(אם היית עושה חיפוש היית מוצא את זה..)

את זה אני כבר יודע =)

אני רוצה שזה יהיה קבוע אז אני ישתמש במה ש Ivgi כתב. כנירה יום בלילה אני יעשה את כל זה.

ודרך אגב תודה :yelclap:

פורסם

את זה אני כבר יודע =)

אני רוצה שזה יהיה קבוע אז אני ישתמש במה ש Ivgi כתב. כנירה יום בלילה אני יעשה את כל זה.

ודרך אגב תודה  :yelclap:

לא צריך לצרוב ביוס בשביל שהOC יישאר קבוע..כי הוא פשוט נישאר!! :lol: :lol:

פורסם

לא צריך לצרוב ביוס בשביל שהOC יישאר קבוע..כי הוא פשוט נישאר!! :lol: :lol:

אחרי פירמוט הוא נמחק.:|

פורסם

נו באמת כמה פעמים כבר אתה כבר מפרמט..(מה פעם בשבוע..)..

וגם אחרה הפירמוט אתה פשוט מחזיר תOC שהיה לך..(מעלה לכמה שהיה אתה כבר יודע מה הגבול..)

פורסם
  • מחבר

לא היתי מבקש סתם ככה. ה RIVA TUNER לא שומר לי את מהירויות אחרי RESTART (וכן סימנתי שהוא יעלה את המהירויות למה שצריך אבל הוא לא עושה את זה).

אז אני פשוט מעדיף לצרוב אותם קבוע!

עוד שאלה איפה אני ב RUVA TUNER מעלה מתחים?

פורסם

לא היתי מבקש סתם ככה. ה RIVA TUNER לא שומר לי את מהירויות אחרי RESTART (וכן סימנתי שהוא יעלה את המהירויות למה שצריך אבל הוא לא עושה את זה).

אז אני פשוט מעדיף לצרוב אותם קבוע!

עוד שאלה איפה אני ב RUVA TUNER מעלה מתחים?

אין להעלות מתחים דרך תוכנה..וריווה טיונר כן שומר את הOC...יש אצלך המחשב בעיה...

פורסם

אין להעלות מתחים דרך תוכנה..וריווה טיונר כן שומר את הOC...יש אצלך המחשב בעיה...

וקוראים לה סוללה מקולקלת

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה פשוט שחחתי לעביר מ 2D

בעיה נפתרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים