פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לפני... אחרי.. וכל זה בעזרת שימון מאוורר שחזר לחיים בקידמת המארז והוספת מאוורר ששומן לסוף המארז מתחת לספק ;D ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים יפה מאוד. אולי גם אני אשמן את המאווררים שלי, זה יוריד לי אותי כמה מעלות. ו-7 מעלות זה הרבה.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים איזה צירוף מקרים!גם לי היה היום שיפור ענק בטמפ'!פתחתי את המארז וגילית שכבה עבה למדי של אבק על ההיטסינק של המעבד (לא ניקיתי שם כבר 3 שנים)! התחלתי להוציא עם שואב אבק כמויות עצומות של אבק!הטפמ' במאמץ ירדה ב40 מעלות ועכשיו עומדת על 43 מעלות!הטמפ' במנוחה ירדה בכ15 מעלות ועכשיו עומדת על 25 מעלות!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים איזה צירוף מקרים! גם לי היה היום שיפור ענק בטמפ'! פתחתי את המארז וגילית שכבה עבה למדי של אבק על ההיטסינק של המעבד (לא ניקיתי שם כבר 3 שנים)! התחלתי להוציא עם שואב אבק כמויות עצומות של אבק! הטפמ' במאמץ ירדה ב40 מעלות ועכשיו עומדת על 43 מעלות! הטמפ' במנוחה ירדה בכ15 מעלות ועכשיו עומדת על 25 מעלות! פשששששש כל הכבוד לכם !!!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר שיפור מעולה !עם מה שימנת ואיפה משמנים במאוורר ?יש מדריך תכנס באתר למדריכים שם המדריך הראשון מסביר!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שיפור נחמד סה"כ, עכשיו במארז יש סירקולצית אויר תקינהעוד דבר.נדהמתי לראות את גודל תמונה הראשונה 1180KB בבקשה תקטין את התמונה, ובעתיד לא לפרסם תמונות בפורמט BMPלמרות שאנחנו כבר לא בעידן ה56k אך עדיין עדיף להימנע ממקרים כאלה
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שימו לב לטמפ' המדהימות של המחשב בחורף ועוד אני גר באיזור הדרום ולא הצפון והטמפ' כמובן במנוחה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים 7 מעלות זה באמת לא רציני, לי אישית ירד מ65 מעלות במאמץ ל48 בלחץ, זה שיפור... יש עוד מה לעשות... ואתה מאזור הדרום, טמפ' קטלניות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.