פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעהאני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccdשמחתי לראות חברה מוכרתבינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים)אני ישמח לתת תוצאות בהקדם
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מגניב!! הרבה בהצלחה איתם!! אני בטוח שתהיה מאושר בסופו של דבר איתם..אחלה של זיכרונות.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר איזה דגם קנית את הPC4000...?? את אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4247 מגניב!! הרבה בהצלחה איתם!! אני בטוח שתהיה מאושר בסופו של דבר איתם..אחלה של זיכרונות. תודה רבה..:] רגע רגע הזמנת את הדגם של ה Samsung TCCD 500MHz וקיבלת PQI TCCD? בדיוק! :} זה לא שמשהו לא בסדר הם נראים רגילים בלי היטסינק או משהו אבל יש עליהם מדבקה של pqi tccd :]
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים תריץ את הקוד של ה PCB בגוגלאם זה באמת PQI אתה אמור לקבל תוצאות של BrainPower
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר וואו איזה פצצה!! :} אנשים לרוץ לקנות בהקדם המלאי מוגבל!! עריכה: אגב תריץ את הקוד של ה PCB בגוגל אם זה באמת PQI אתה אמור לקבל תוצאות של BrainPower מה זה אומר תוצאות של BrainPower ? איזה תוצאות?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אגב מה זה אומר תוצאות של BrainPower ? איזה תוצאות? אתה רואה..אמרתי לך שתקבל זיכרונות טובים++ ..בהצלחה עוד פעם..תן תוצאות כמה שיותר מהר..
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים BrainPower PCB = BP PCBהם נחשבים ל PCB הכי טובים שיש (במיוחד לאוברקלוקונמצאים בשימוש בעיקר בזכרונות TCCD וה BH-5 היקרים (Mushkin Redline וכו')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.