עבור לתוכן

OC למעבד- 3200+ venice תעזרו לי בבבשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה שום סיבה להוריד את המכפלה, כן תשאיר אותה על 10.

לגבי הזיכרון זה מוזר, העברת אותו למצב ידני והורדת את מהירות הזכרון ל 333, והמחשב התחיל להתחרפן??

ואכן זה אומר שהזיכרון עובד לאט יותר.

מומלץ גם להעביר באופן ידני את מהירות ה PCI ל 33 ואת מהירות ה PCIE ל 100

בסדר תודה אני יעשה את זה, ושחכתי להגיד שכבר שמתי את מה שאמרת כבר על 33.33 ואת הPCIE על 100...

תראה, בביוס אצלי שאני שם את זה על manual אז אני יכול לשנות את הכל, ושזה על manual אז יש שם את התיזמונים והכל והם לא מוגדרים טוב ואני לא יכול לשים רק אותם על AUTO...אני חושב, ואני לא יודע על מה לשים אותם ובגלל זה המחשב כל פעם עושה ריסטים אחרי הביוס..., שזה על auto זה מתכוונן לבד והמחשב עולה.. הוא שינה את התיזמונים מ 3-3-3-8 ל3-3-3-6 ואת כל השאר שאני לא יודע מה הם גם... שרואים בתמונה של הCPU-Z

תודה

פורסם

זה לא אוברקלוק נכון

תוריד מכפלת HTT ל 3 ואפילו ל 2

תתחיל לעלות את התדר HTT לאט לאט בכפולות של 5

כל פעם תבדוק יציבות עם Super PI 2M

כל העלאה של 20 בתדר HTT תבדוק יציבות עם Super PI 16M

כשאתה מגיע למצב שהוא לא יציב תוריד את ה HTT עד שתראה מתי הוא יציב לגמרי (Super PI 16M) ואז תעלה HTT ב 1 ומתח במינימום האפשרי

פורסם
  • מחבר

זה לא אוברקלוק נכון

כשאתה מגיע למצב שהוא לא יציב תוריד את ה HTT עד שתראה מתי הוא יציב לגמרי (Super PI 16M) ואז תעלה HTT ב 1 ומתח במינימום האפשרי

איך אני יודע שאני צריך לעלות מתח?, וכמה לעלות כל פעם? המתח על auto אז הוא מכוון לבד את המתח שהוא צריך לא? או שלשנות את זה? ולכמה?

לעלות את ה Cpu frecuncy ב 5 , 25, 50?

תודה

פורסם

זה לא אוברקלוק נכון

תראה ליאור, אני מאוד מעריך אותך, אבל אני לא רואה שום סיבה  להוריד את ה HTT ל *3 ובטח לא ל*2 אם לא עוברים את FSB 250.

לפי חשבון פשוט 200FSB * 5HTT  = 250FSB * 4HTT

אבל מה שכן מוזר שברגע שאתה מעביר לידני הוא נותן לך כאלה תיזמונים...

בו ננסה את זה. תחזיר את ה FSB ל 200. תשמור את הביוס ותעלה עוד הפעם את המחשב.

תכנס שוב לביוס וקודם כל תעביר את הזיכרון לידני (עכשיו אני מתאר לעצמי שזה יסתדר, לדעתי הבעיה זה שהביוס רואה שכבר ה FSB גבוהה הוא משבש את ההגדרות)

ורק אז תעלה FSB.

אם גם זה לא עוזר לדעתי פשוט תעלה את  Tras מ 6 ל 8.

וגם את ה   ras to cas delay מ 3 ל 4

כנל לגבי ras.

לגבי מתח, אצלי אני עם 1.450 על FSB250

לדעתי בכל מקרה בתדרים כאלה לא צריך לעבור את זה (אולי דרגה אחת או 2 יותר אבל אל תגיע ל 1.5).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים