פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שלום. אני מעונין לעשות וולטמוד לכרטיס הנ"ל האם אפשר המלצה? מדריכים ומה הציוד קירור שאני צריך בשביל זה?תודה
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר תודה... יש אולי מדריך בעברית? כי אני לא מבין מה החומרים שצריכים בכדיי לעשות הבנתי רק מלחם ועפרון אני חושב
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים Digital Multimeter - מולטימטר דיגיטלי (זה שבודק מתח)Magnifying Glass - זכוכית מגדלתElectrical Tape - קלטת אלקטרונית(?) אני חושב שמתכוונים לפלטה הזאת שמלחימים עליה.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר קיצר זה נראה לי מסובך מדיי במיוחד באנגלית למרות שאני 5 יח"ל אם אפשר מדריך בעברית זה יעזור מאד מאד מאדאו לפחות מישהו שעשה oc לכרטיס הנ"ל\x850
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לא קיים חומר כזה בעברית,למזלך יש הרבה מדריכים וזהו מפורט ביותר, שב תקדיש לזה זמן נסה להבין מה שלא תצליח נעזור לך
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר תודה על העזרה קודם אני צריך להשיג חומריםולקבל את הקירור לכרטיס מסך - thermalight v1? איך הוא?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים תודה על העזרה קודם אני צריך להשיג חומריםולקבל את הקירור לכרטיס מסך - thermalight v1? איך הוא?מעולה!הכרטיס שלי עומד על 40 מעלות במאמץ כרגע איתו..
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים וצריך לשים בנוסף לגוף קירור מאוורר? או שזה מספיק רק הגוף עצמוהוא מגיע כבר עם מאוורר+אופציה למאוורר נוסףאצלי בכל אופן יש שני מאווררים(אחד שהוסספתי)וההבל בין מאוורר אחד לשניים הוא 5-7 מעלות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.