עבור לתוכן

בעיה עם מערכת סראונד 5 רמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

היי

לפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500.

הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר..

יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי?

מצורפות תמונות..

מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט..

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל זה חשוב לי מאוד.. אין מישהו שיכול לעזור? :s05: ???

אני אובד עצות מהמערכת הזו :'(

פורסם

נסה לפתוח את היחידה שמחוברת לחשמל (כשהיא לא מחוברת ולאחר לילה שלא היתה מחוברת שלא יהיו טעויות קבלים בטעות :nono:)

ותחפש דברים שרופים נפוחים נראים לא טוב או אולי אפילו פיוז שרוף

פורסם
  • מחבר

נסה לפתוח את היחידה שמחוברת לחשמל (כשהיא לא מחוברת ולאחר לילה שלא היתה מחוברת שלא יהיו טעויות קבלים בטעות :nono:)

ותחפש דברים שרופים נפוחים נראים לא טוב או אולי אפילו פיוז שרוף

תודה על התגובה :hi:..

בדקתי את זה עכשיו, ולא מצאתי פיוז ??? :nixweiss: , חיפשתי דברים שרופים אבל לא ממש מצאתי.. יש לי 5 תמוונת אולי אתה או מישו אחר יוכלו להגיד מזה משו..

הנה:

אני מעדיף שתעלו השערות לפני שאני אלך לחברה ויעשקו אותי :'( :pissed:..

תודה :xyxthumbs:

פורסם

זה קצת בעיה התמונות לא ברורות כלכך

בתמונה השניה של השנאי תבדוק אולי אם יש חוט שלא מחובר כי ההחלמה השתחררה או משהו זה קרה לי פעם בסאב אקטיבי

פורסם
  • מחבר

זה קצת בעיה התמונות לא ברורות כלכך

בתמונה השניה של השנאי תבדוק אולי אם יש חוט שלא מחובר כי ההחלמה השתחררה או משהו זה קרה לי פעם בסאב אקטיבי

מצטער באמת על התמונות אין לי מצלמה להשיג.. :nixweiss::(

בכל מקרה, איך אני בודק את זה?!

אני לא ממש מבין בזה... יש בעיקרון 3 חוטים מחוברים שראיתי, אחד מהם זה הגדול בתמונה השלישית של החשמל..

מעבר לזה, יש את הכבל השחור מהתמונה הראשונה, ועוד כבל שמתחבר ללוח שמופיע בתמונה 4..

אני פשוט רציתי דעה כללית אולי, שלא ידפקו אותי בחברה...

תודה מראש

פורסם

על כמה V המערכת עובדת ? אולי תמצא בבית שנאי עם אותו הספק

פורסם
  • מחבר

יואו זה ממש סינית בשבילי :silly:

אתה מתכוון איזה מתח? יענו 230 או 110 אמריקאי?

אם ככה אז 230..

מקווה שעניתי נכון, אני קצת בור בדברים האלה :screwy::lol:

פורסם

עזוב שמע לי אם אין לך את הידע ואתה לא יודע מה לעשות אתה עלול רק להחמיר את המצב אז סגור את הכל טוב ויפה כמו שהיה בלי סימנים מהמברג בטעות או משהו ותנצל אחריות אם יש ואם אין אולי חנות אלקטרוניה תעשה משהו כי כמו שאני מבין משהו דפוק בלוח ולא ברמקולים עצמם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים