פורסם 2005 בדצמבר 2220 שנים היילפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500.הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר..יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי?מצורפות תמונות..מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט..תודה
פורסם 2006 בינואר 220 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אבל זה חשוב לי מאוד.. אין מישהו שיכול לעזור? :s05: ???אני אובד עצות מהמערכת הזו :'(
פורסם 2006 בינואר 220 שנים נסה לפתוח את היחידה שמחוברת לחשמל (כשהיא לא מחוברת ולאחר לילה שלא היתה מחוברת שלא יהיו טעויות קבלים בטעות ) ותחפש דברים שרופים נפוחים נראים לא טוב או אולי אפילו פיוז שרוף
פורסם 2006 בינואר 320 שנים מחבר נסה לפתוח את היחידה שמחוברת לחשמל (כשהיא לא מחוברת ולאחר לילה שלא היתה מחוברת שלא יהיו טעויות קבלים בטעות ) ותחפש דברים שרופים נפוחים נראים לא טוב או אולי אפילו פיוז שרוף תודה על התגובה .. בדקתי את זה עכשיו, ולא מצאתי פיוז ??? , חיפשתי דברים שרופים אבל לא ממש מצאתי.. יש לי 5 תמוונת אולי אתה או מישו אחר יוכלו להגיד מזה משו.. הנה: אני מעדיף שתעלו השערות לפני שאני אלך לחברה ויעשקו אותי :'( .. תודה
פורסם 2006 בינואר 320 שנים זה קצת בעיה התמונות לא ברורות כלכךבתמונה השניה של השנאי תבדוק אולי אם יש חוט שלא מחובר כי ההחלמה השתחררה או משהו זה קרה לי פעם בסאב אקטיבי
פורסם 2006 בינואר 320 שנים מחבר זה קצת בעיה התמונות לא ברורות כלכך בתמונה השניה של השנאי תבדוק אולי אם יש חוט שלא מחובר כי ההחלמה השתחררה או משהו זה קרה לי פעם בסאב אקטיבי מצטער באמת על התמונות אין לי מצלמה להשיג.. בכל מקרה, איך אני בודק את זה?! אני לא ממש מבין בזה... יש בעיקרון 3 חוטים מחוברים שראיתי, אחד מהם זה הגדול בתמונה השלישית של החשמל.. מעבר לזה, יש את הכבל השחור מהתמונה הראשונה, ועוד כבל שמתחבר ללוח שמופיע בתמונה 4.. אני פשוט רציתי דעה כללית אולי, שלא ידפקו אותי בחברה... תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 320 שנים מחבר יואו זה ממש סינית בשבילי אתה מתכוון איזה מתח? יענו 230 או 110 אמריקאי? אם ככה אז 230.. מקווה שעניתי נכון, אני קצת בור בדברים האלה
פורסם 2006 בינואר 320 שנים עזוב שמע לי אם אין לך את הידע ואתה לא יודע מה לעשות אתה עלול רק להחמיר את המצב אז סגור את הכל טוב ויפה כמו שהיה בלי סימנים מהמברג בטעות או משהו ותנצל אחריות אם יש ואם אין אולי חנות אלקטרוניה תעשה משהו כי כמו שאני מבין משהו דפוק בלוח ולא ברמקולים עצמם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.