עבור לתוכן

בעיה בחיבור מהממיר לכרטיס הטלוויזיה במחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי .

אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE

עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע.

לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה.

לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי הוט, ניסיתי באמצעות חבר לחבר מפצלים מהממיר לכל אחד מהחיבורים אדום לבן וצהוב, עכשיו כן ראו אבל באיכות ירודה שחור לבן עם פסים וגם זה פגע באיכות של הטלוויזיה עצמה.

עוד דרך אחת שנשארה לי היא לקנות מעביר מתוחכם SCART-RCA-SVideo

ואז לחבר לכרטיס אולי זה יעבוד?

אמרו לי גם שיש דרך דרך אנטנת RF

RF מהממיר למחשב אבל אז זה לא דיגיטלי וזה גם לא עובד אצלי.

בבקשה תעזור לי כי אני כבר מיואשת למה אצלה זה עובד ואצלי לא. :kopfpatsch:

פורסם

ב"ה

שלום לך

איזה יציאות יש לך מהממיר ? רק 21 פינים SCART ?

או שיש גם RCA ? אדום לבן צהוב ? או אולי יציאה של SVISEO גם ?

ואיזה חיבור יש לך לכרטיס של ASUS כדי לקבל תמונה במחשב ? RCA או SVIDEO ?

אם את מחברת ישירות משקע הכבלים לחיבור במחשב לא קולטים גם את הערוצים האנלוגים ?

פורסם
  • מחבר

ב"ה

שלום לך

איזה יציאות יש לך מהממיר ? רק 21 פינים SCART ?

או שיש גם RCA ? אדום לבן צהוב ? או אולי יציאה של SVISEO גם ?

ואיזה חיבור יש לך לכרטיס של ASUS כדי לקבל תמונה במחשב ? RCA או SVIDEO ?

אם את מחברת ישירות משקע הכבלים לחיבור במחשב לא קולטים גם את הערוצים האנלוגים ?

אם אני מתחברת משקע הקיר של הכבלים לחיבור במחשב כןןןןן רואים אנלוגי זה מה שראיתי עד עכשיו, אבל עכשיו אני רוצה לקלוט ישירות מהממיר.

בממיר יש לי גם SCART וגם RCA אדום צהוב לבן שמחובר לטלוויזיה, עליהם שמתי שלושה מפצלים כמו שכתבתי קודם, ואין לי s video רק אנטנת rf שמחווברת לשקע, ואנטנת rf שמחוברת לממיר.

היציאה של הכרטיס זה s video שיןצא ל rca, קוראים לחיבור multi video- in &audio - in cable

פורסם

תנסי לחבר מהממיר את החוטים שחיברת ל TV ה RCA ישירות לכרטיס דרך חיבורי ה RCA שלו (תוודאי לפני שרואים ב TV)

ותראי אם יופיע לך ככה תמונה במחשב...

ומספיק שתחברי אפילו רק את החיבור הצהוב שהוא הכבל שמגיע איתו תמונה מהממיר שלך

ובמידה ועדיין לא הולך לך

את כנראה צריכה במחשב בתוכנה שבה את צופה עם הכרטיס

לבחור שהשידור כרגע יעבור מהכניסה של RCA למחשב ולא מהאנטנה (שאמרת שעובד לך איתה בלי בעיות) ואז את תצליחי לראות אני מאמין

(זאת אומרת כמו ב TV יש לך ערוץ AV1 AV2 וערוץ של סריקות מהאנטנטה ככה גם בחלק במחשב יש ועכשיו את נמצאת איתו על ערוץ של אנטנה תעבירי אז ל AV)

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים