פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שלום, אני מחפש לוח אם NF4U בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה למטרות עריכת מוזיקה, לא מתוכנן OC בכלל!. תודה!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים DFI NF4 ULTRA INFINITY590nis.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3996
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים ה Abit KN8 ULTRA S-939 הוא לוח טוב ובתחום שלך (פחות מ 600 ש"ח). ההנחה היא שאם אתה עורך מוסיקה יש לך כרטיס קול PCI.אבל לפי מה ששמעתי (לא מידע אישי) לעריכת מוסיקה דווקא עדיף להתבסס על אינטל, או לפחות לא NF4 שיתכן וגורם לבעיות תאימות, אז למה אתה מחפש לוח NF4U האם יש לך את כל שאר הרכיבים או שאתה בונה מחשב חדש?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר ה Abit KN8 ULTRA S-939 הוא לוח טוב ובתחום שלך (פחות מ 600 ש"ח). ההנחה היא שאם אתה עורך מוסיקה יש לך כרטיס קול PCI.אבל לפי מה ששמעתי (לא מידע אישי) לעריכת מוסיקה דווקא עדיף להתבסס על אינטל, או לפחות לא NF4 שיתכן וגורם לבעיות תאימות, אז למה אתה מחפש לוח NF4U האם יש לך את כל שאר הרכיבים או שאתה בונה מחשב חדש? DFI NF4 ULTRA INFINITY590nis.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3996לא מתוכנן בכלל OC! למה ללכת על DFI? הלוח אמור להיות די פושר בסטוק...אני בונה מחשב חדש, לא בשבילי.... על מה אתה ממליץ, אם לא NF4?אני יודע ש AMD עדיפים בקידודי אודיו, אבל אני לא בטוח שזה המצב עם עריכת אודיו....
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים AMD אכן עדיפים בקידוד ועריכת אודיואבל ה NF4 לא מתמודד טוב עם הרבה תוכנות עריכה וקידוד של אודיואז או שתיקח אינטל או שתיקח NF3 עם AGPאו שתיקח לוח כמו ASRock 939Dual SATA2 שהוא לא עם NF4
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר AMD אכן עדיפים בקידוד ועריכת אודיואבל ה NF4 לא מתמודד טוב עם הרבה תוכנות עריכה וקידוד של אודיואז או שתיקח אינטל או שתיקח NF3 עם AGPאו שתיקח לוח כמו ASRock 939Dual SATA2 שהוא לא עם NF4אני בונה מחשב חדש לחבר, הוא משתמש בתוכנה אחת כבדה אחת לעריכת אודיו באולפן ולא יותר (לא זוכר איך קוראים לה)...מה אתה מציע לעשות? ללכת על אינטל? לקחת בכל זאת NF4? או לקחת צ'יפסט אחר (איזה?)?תודה!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים האפשרויות שלך זה ללכת על אינטל או ללכת על לוח חלופי כמו ה ASRock שציינתיתשאל אותו עם איזה תוכנה הוא עובד ותבדוק בפורום שלה אם יש בעיות תאימות עם לוחות NF4
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר האפשרויות שלך זה ללכת על אינטל או ללכת על לוח חלופי כמו ה ASRock שציינתיתשאל אותו עם איזה תוכנה הוא עובד ותבדוק בפורום שלה אם יש בעיות תאימות עם לוחות NF4התוכנה שאיתה הוא עובד נקראת neundo, והמחשב יתפקד רק עם התוכנה הזאת. החלטתי ללכת על X2 3800, לא מצאתי בפורומים של התוכנה בעיית תאימות ל NF4 או לכל צ'יפסט אחר. על איזה לוח היית ממליץ לי? (לא מתוכנן OC ולא חשוב כרטיס קול על הלוח)
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים DFI Infinity NF4 Ultraזמינות מצוינת בחנויות, מחיר טוב, לוח אמיןאם כי הוא נראה מאוד פשוט, ובעל שבב קול דיי עתיק (ALC655 שהוא 6 ערוצים)אבל אמרת שזה לא משנה אז הוא מתאים מאוד
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר DFI Infinity NF4 Ultraזמינות מצוינת בחנויות, מחיר טוב, לוח אמיןאם כי הוא נראה מאוד פשוט, ובעל שבב קול דיי עתיק (ALC655 שהוא 6 ערוצים)אבל אמרת שזה לא משנה אז הוא מתאים מאודמסכים איתך לגמרי... אבל יש לוח מומלץ קצת יותר תקציבי? (500-600) ש"ח(אני אגיד שוב למי שלא קרא- לא מתוכנן OC)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש לך את ה Abit KN8 / Ultra ו Abit AN8 (לא Ultra)וה ASRock 939Dual SATA2 כמו שאמרתי למעלה
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר יש לך את ה Abit KN8 / Ultra ו Abit AN8 (לא Ultra)וה ASRock 939Dual SATA2 כמו שאמרתי למעלהאני הולך בסוף על ה DFI. תודה רבה!
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים לא מתוכנן בכלל OC! למה ללכת על DFI? הלוח אמור להיות די פושר בסטוק... זה לא לוח ל oc מה שהמלצתי זאת גירסת אינפיניטי ולא לאן פארטי.. אל תקפוץ סתם..
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אין בעיה ב nf4 באודיו אם אתה קונה מעבד כפול ליבה.יש בעיה בחדי הליבה ולטנסי נמוך,כרגע amd עדיפים מ intel בכל מה שקשור לאודיו, דווקה בקידוד ההבדלים קטנים יותר.למעבד חד ליבה עדיף nf3infinity הוא כן לוח לover-clock פחות מ lan-party אבל עדיין, המחירים של dfi טובים ואיכות הבניה מצוינת,העיצוב שלו מתאים למחשב שקט בגלל מיקום המעבד והזיכרונות (המעבד כמעט באמצע, מול המאורר האחורי והזיכרונות נראים די מאווררים)כך שזרימת אויר נמוכה לא תהיה בעיה ואת הקירור של ה chip-set אפשר להחליף בפסיבי של zalman.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.