עבור לתוכן

למה מתעלמים ממני ?

Featured Replies

פורסם

שלום שוב ...

לפני יומיים בקשתי קצת עזרה - 20 איש קראו אבל אף תגובה ... טוב אני יודע שיכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ושאין לי מושג אבל למה לא להסביר לי פשוט איפה טעיתי ! אני מכניס את השאלה הקודמת בתקווה שימצא האביר על המחשב הלבן שירים את הכפפה (IF U KNOW WHA A MEAN)

"אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ -

הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715)

המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן -

-איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק)

-אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט (ואם כן - איך עושים שלא...)

-איפה מוצאים מדריך לכל העסק הזה שמדבר גם לאנשים שתקועים בעידן ה-COMODOR64 ?

כל עזרה תתקבל בברכה - גם הפניות לשאלות אחרות בפורום (ניסינו לקרוא קצת לפני אבל נאבדנו מהר מאוד)

תודה וחג שמח"

פורסם

המודם שלכם הוא מודם רשת? (מתחבר למחשב בעזרת כבל רשת) אם כן אז הייתי ממליץ ללכת על הראוטר הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=7674&PHPSESSID=f896da32d63efd1f83456f8fb4e893b9

גם טוב וגם זול יחסית.

זה לא יעלה לכם יותר מספק האינטרנט, ממנו אתם קונים רוחב פס (750K, 1.5M וכו') אם החלטתם לחלק את רוחב הפס לכמה מחשבים זה בכלל לא מעניינו של ספק האינטרנט שלכם.

פורסם

unateazy, זה לא צ'אט פה ואף אחד לא חייב לך כלום. אני מציע שתקרא את חוקי הפורום. נוספה לך אזהרה על דאבל פוסטינג. זו אזהרה 1 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים