עבור לתוכן

אם יש לי מעבד כפול ליבה ואנאי פותח שני קבצי RAR,כל אחד יפתח במעבד אחר

Featured Replies

פורסם

או שלא

פורסם

כן, מערכת ההפעלה יודעת לעשות את החלוקה הזאת

פורסם

בליבה אחרת...

כל WINRAR אמור להכביד על ליבה אחת...

פורסם

לא עדיף ששני הרארים יעבדו על אותה ליבה ואז תישאר ליבה שנייה לעבודה שוטפת?

פורסם

כמה עבודה שוטפת כבר מכבידה על המעבד?

פורסם

עבודה שעושים אנשים שקונים מעבד עם שתי ליבות :silly:

פורסם

לא עדיף ששני הרארים יעבדו על אותה ליבה ואז תישאר ליבה שנייה לעבודה שוטפת?

מערכת ההפעלה מנסה להעמיס את שתי הליבות באופן שווה. אז אם ליבה אחת התחילה להריץ RAR שצורך משאבים רבים אז סביר להניח שלמשימה הבאה שזה ה RAR השני תוקצה הליבה הפנויה וכך כל ליבה תריץ RAR אחד.

מה הטעם לחכות לעבודה שוטפת, מה זה בכלל עבודה שוטפת, למה נראה לך שקונים שתי ליבות? שאחת תעבוד קשה והשניה למקרי חירום בלבד ?

פורסם

שאחת תעבוד קשה והשניה למקרי חירום בלבד ?

:lol: זה היה טוב

זה מאוד תלויי בתוכנה, אם הגרסא של RAR שיש לך תומכת באופן טבעי ב multithreding אז אפילו אם תפתח קובץ אחד העומס יחולק בין שני המעבדים.

מצד שני, אם היא כתובה בצורה טפשית ככה שהיא תשלב את שתי הפעולות ל thred בודד אז אפילו אם תפתח שני קבצים רק מעבד אחד יועמס והשני יעמוד בניוטרל.

פורסם

מצד שני, אם היא כתובה בצורה טפשית ככה שהיא תשלב את שתי הפעולות ל thred בודד אז אפילו אם תפתח שני קבצים רק מעבד אחד יועמס והשני יעמוד בניוטרל.

כן זה נכון אבל, אני מניח שיש מעט תוכנות שתוכננו לעבוד כך. רוב התוכנות שלא תוכננו לריבוי מעבדים פשוט יחולקו בצורה שווה (ככל האפשר) על שני המעבדים כך שבממוצע לשני הליבות יהיה אותו עומס לאורך זמן.

פורסם
  • מחבר

ובמשחקים, אם המשחק לא נכתב לשני ליבות, נגיד כמו COD2,מערכת הפעלה תעשה איתו משהו?, יהיה שיפור ניכר לעין

פורסם

אבל משביל זה תריך מערכת הפעלה 64BIT לא?!?!?!?!!?

או שגם ברגילה(32BIT)זה יעבוד?

פורסם

אין קשר בין 64 ביט לכפולי ליבה

פורסם

ובמשחקים, אם המשחק לא נכתב לשני ליבות, נגיד כמו COD2,מערכת הפעלה תעשה איתו משהו?, יהיה שיפור ניכר לעין

ההפך בשביל לשחק ב COD2 אתה צריך לבטל את אחת הליבות שהמישחק יעבוד בכלל.

פורסם
  • מחבר

למה יש לי שני ליבות והמשחק עובד לי?

האמת שהוא משגע לי את השכל עם מלא באגים, קשור?? אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדר

זה לא מפריע לו, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק

לעשות Autosave

פורסם

אל תסיטו את הדיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים