פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים לא עדיף ששני הרארים יעבדו על אותה ליבה ואז תישאר ליבה שנייה לעבודה שוטפת?
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים לא עדיף ששני הרארים יעבדו על אותה ליבה ואז תישאר ליבה שנייה לעבודה שוטפת?מערכת ההפעלה מנסה להעמיס את שתי הליבות באופן שווה. אז אם ליבה אחת התחילה להריץ RAR שצורך משאבים רבים אז סביר להניח שלמשימה הבאה שזה ה RAR השני תוקצה הליבה הפנויה וכך כל ליבה תריץ RAR אחד.מה הטעם לחכות לעבודה שוטפת, מה זה בכלל עבודה שוטפת, למה נראה לך שקונים שתי ליבות? שאחת תעבוד קשה והשניה למקרי חירום בלבד ?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שאחת תעבוד קשה והשניה למקרי חירום בלבד ? זה היה טוב זה מאוד תלויי בתוכנה, אם הגרסא של RAR שיש לך תומכת באופן טבעי ב multithreding אז אפילו אם תפתח קובץ אחד העומס יחולק בין שני המעבדים. מצד שני, אם היא כתובה בצורה טפשית ככה שהיא תשלב את שתי הפעולות ל thred בודד אז אפילו אם תפתח שני קבצים רק מעבד אחד יועמס והשני יעמוד בניוטרל.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מצד שני, אם היא כתובה בצורה טפשית ככה שהיא תשלב את שתי הפעולות ל thred בודד אז אפילו אם תפתח שני קבצים רק מעבד אחד יועמס והשני יעמוד בניוטרל.כן זה נכון אבל, אני מניח שיש מעט תוכנות שתוכננו לעבוד כך. רוב התוכנות שלא תוכננו לריבוי מעבדים פשוט יחולקו בצורה שווה (ככל האפשר) על שני המעבדים כך שבממוצע לשני הליבות יהיה אותו עומס לאורך זמן.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר ובמשחקים, אם המשחק לא נכתב לשני ליבות, נגיד כמו COD2,מערכת הפעלה תעשה איתו משהו?, יהיה שיפור ניכר לעין
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אבל משביל זה תריך מערכת הפעלה 64BIT לא?!?!?!?!!?או שגם ברגילה(32BIT)זה יעבוד?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים ובמשחקים, אם המשחק לא נכתב לשני ליבות, נגיד כמו COD2,מערכת הפעלה תעשה איתו משהו?, יהיה שיפור ניכר לעיןההפך בשביל לשחק ב COD2 אתה צריך לבטל את אחת הליבות שהמישחק יעבוד בכלל.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר למה יש לי שני ליבות והמשחק עובד לי?האמת שהוא משגע לי את השכל עם מלא באגים, קשור?? אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדרזה לא מפריע לו, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק לעשות Autosave
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.