פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים כדי להביר את השאלה שבכותרת אני אדגים:אם אני מחזיק ביד כרטיס זיכרון ולא כתוב עליו כלום - איך אני יודע אם הוא ECC או לא? (הם מאוד דומים לDDR רגילים)תודה
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים ERROR CORRECTION CODE ?להבנתי, אלו זכרונות שבד"כ בשימוש בשרתים ומאפשרים לזכרונות להתאושש מבעיות של טעויות בקריאה/כתיבה לציפים.נראה לי שב CPU-Z או בכל תוכנה שמראה SPD, יש חלק שאומר אם זה ECC או לא (ב CPUZ אולי זה ה CORRECTION?)
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים אלה זכרונות בעיקר לשרתים..עם תיקון שיגאות..(כמו שאמר הבחור מעלי..)וכול תוכנה כמו EVERES או CPU-Z תזה אם הם ECC או לא..
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר אני יודע שהתוכנות האלה אומרות...אבל התכוונתי "ביד" - כאילו לא מחובר במחשב ולכן מבחינה ויזואלית אם יש הבדלים ביניהם ???
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים אין הבדלאם לא רשום אז תצטרך לבדוק לפי הקוד שרשוםן על הצ'יפים או לפי תוכנה לניטור חומרה כדוגמת אוורסט
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים בעקרון לזכרון ECC יש 9 ציפים על הכרטיס במקום 8 בכרטיס רגיל.הצ'יפ הנוסף משמש לביט הזוגיות לבדיקת שגיאות.תראה בתמונה לדוגמא[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר אבל בלי לחבר יש דרך לדעת?!עריכה: אוקיי, ראיתי...אבל בתמונה למטה לשני הסטיקים יש 9 במקום 8... אולי הקטע למטה הוא מה שעושה את ההבדל? (ההרחבה הזאת?)
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים לא לקנות ECCיש לי זיכרון ECC זה יקר וזה לא נותן שום דבר יותר טוב.ויש לזה בעיות תאימות.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר לט רוצה לקנות...רק לדעת מה ההבדל ויזואליתולא ברור לי כל כך עדיין מה ההבדל
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים אבל בתמונה למטה לשני הסטיקים יש 9 במקום 8... אולי הקטע למטה הוא מה שעושה את ההבדל? (ההרחבה הזאת?)זאת התמונה שמצאתי ראשונה בחיפוש, שני המודולים בתמונה השניה הם ECC אבל התחתון הוא גם Registered שזה תוספת של buffers כדי למנוע העמסה על בקר הזכרוןבקיצור 8=None-ECC9=ECC
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לא לקנות ECCיש לי זיכרון ECC זה יקר וזה לא נותן שום דבר יותר טוב.ויש לזה בעיות תאימות.זה לא אשמת הזיכרון, אתה הטיפש. קנית זיכרון שאין לך מה לעשות איתו וחשבת שאתה מגניב בגלל הECC, עכשיו אתה מתלונן כי לא טרחת לבדוק מה הECC עושה ולמי הוא מיועד.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לא קניתי את זה כי חשבתי שזה מגניב, הלוח שלי תומך במיוחד רק בזיכרון מסוג זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.