פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים בשביל מה מוכרים כרגע את ה-DDR 400? (לפי מה שאני יודע יש לוח אחד שתומך בהם והוא בשביל אינטל).---------------------------------------------------------------לפעמים אני רואה פו בפורומים אחד שיש לו לוח gigabyte 7vrxp+ l עם זיכרון DDR 3000מה זה נותן לו? בכל מקרה הוא לא יכול לנצל את זה! נכון?תודה מראש, גונזילה
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים בעיקרון מה שאתה אומר הוא נכון,אבל האפשרויות לעשות עם זיכרון כזה OC הוא יותר גדול...ומי יודע אולי בעתיד תחליט לקנות לוח אם חדיש יותר , אז לא תצטרך בעתיד להחליף זיכרון.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים והזיכרון DDR 400 יפעל על ה-7vrxp?ועם כן אז שווה להוסיף עוד 90ש"ח וכבר לקחת זיכרון של DDR400?ואיך הזיכרונות של CROSAIR? 1190 ל-512mb ddr400 זה יקר?תודה מראש, גונזילה
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים בוודאי שזה יעבודפשוט לא ינצל את המקסימום שהוא יכול...לגבי CORSAIR, עשה חיפוש
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים למה להגיד לו לעשות חיפוש בשביל שאלה כזאת קטנה? יש בטח מלא דפים עם CORSAIR. תענו לו וזהו התחלתם להפסיק לעזור בפורום ורק להגיד "תעשה חיפוש".
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים לדעתי גם עם תיקנה אתה לא תנצל את היכולת של הזיכרונות האלו, עם אתה מתכוון לקנות במלא בזמן הקרוב מחשב אז תחכה כברללוחות שתומכים רשמית בזיכרונות האלו.כרגע לפי מה שאני יודע יש לוח אחד של VIA למעבדי אינטל שתומך בזיכורונת האלו, ויש אחד של gigabyte שהוא ל-AMD ותומךגם בזיכרונות האלו, אבל כדאי לחכות ללוחות חדשים יותר כי בסך הכל זו רק ההתחלה של כל הלוחות האלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.