פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים שלום חברהרציתי לדעת מה ההבדלים בין שני הכרטיסים: 6800GT ו-6800GS.מהירות מעבד גרפי, צינורות עיבוד וכו'.וגם האם אחד מהכרטיסים כולל תכונה או תמיכה באופציה גרפית כלשהי שאין לכרטיס השני.תודה מראש
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים ב"ה אותו הדבר חבר הליבה של הכרטיסים שונה GT עם יותר צינורות עיבוד 16 צינורות לעומת GS שמגיע עם 12 בלבד ועם ליבה של 6800 רגיל לא GT GT כרטיס חזק יותר ל OC וגם יקר יותר הקניה המשתלמת מבינהם היא כמובן ה GS אז תתחדש
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהאם אני לא רוצה לבצע OC עדיין יש הבדל גדול בביצועים?
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים תודה על התגובה המהירה אם אני לא רוצה לבצע OC עדיין יש הבדל גדול בביצועים? יש מעט הבדלים חבר בפילטרים גבוהים בלבד !!! GS נחלש מעט לעומת GT כי יש לו יותר צינורות עיבוד תלך על GS אצלי גם בתכנון ואצל עוד הרבה
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים הליבה של הGS לא שונה מזאת של הGS! גם הליבה של ה GT לא שונה מזאת של ה GT מה עובר עליך אחי ? תתקן מהר...
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים ^^^ הוא התכוון שהליבה של ה GS לא שונה מהליבה של ה GT... וזה כמובן לא נכון !
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים ^^^ הוא התכוון שהליבה של ה GS לא שונה מהליבה של ה GT... וזה כמובן לא נכון ! זה יותר נכון שהליבה של GS בכלל לא כמו ליבה של GT ממה שהליבה של GS כמו הליבה של GS (שזה אולי יש ליבה אחת חזקה יותר ואחת חלשה יותר )
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים זה יותר נכון שהליבה של GS בכלל לא כמו ליבה של GT ממה שהליבה של GS כמו הליבה של GS (שזה אולי יש ליבה אחת חזקה יותר ואחת חלשה יותר ) אני מתוסבך מה הולך פה אני אוכל בלבלות
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים אני מתוסבך מה הולך פה אני אוכל בלבלות חחח הסתבכתה בקיצור הכרטיס 6800 GS מגיע עם 12 צינורות עיבוד ויש לו ליבה של NV42 ולעומתו 6800 GT מגיע עם 16 צינורות עיבוד ועם ליבה NV45 שהיא חזקה יותר !!! הנה סקירה על הכרטיס ... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-6800gs.html לקניה משתלמת הולכים רק על 6800-GS בלבד הוא הכי זול ומגיע בביצועים קרוב מאוד ל GT, חוץ מפילטרים גבוהים מאוד ש GT מוביל מעט ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.