עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מסך CRT 17"

Featured Replies

פורסם

כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח

חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו')

אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו

תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד

פורסם

אין היום אופציות רבות{בלשון המעטה}.יש לך את הLG F700B ,SAMSUNG 793DF.שניהם בסביבות 750-850 שקל.אולי תשקיע יותר ותיקח 19 איכותי.יש יותר אופציות.

פורסם

אין היום אופציות רבות{בלשון המעטה}.יש לך את הLG F700B ,SAMSUNG 793DF.שניהם בסביבות 750-850 שקל.אולי תשקיע יותר ותיקח 19 איכותי.יש יותר אופציות.

ב"ה

מסכים איתך 100% :xyxthumbs:

הסמסונג בעיקר אחלה מסך

תקנה אותו עם אחריות של "חיון הפצה" בלבד !!!

אני מכרתי ממנו הרבה יחידות וכל הלקוחות מרוצים עדדדד הגג ;)

היה אחד שהתקלקל היה נכבה לבד...חיון הפצה שולחת את השליח בחינם לוקחת את המסך מתקנת ומחזירה והכל בחחחחייינננםםםם !!!

סמסונג גם מגיע עם תקן TCO 03 שזה התקן הכי חדש נגד קרינה (יש על המסך מדבקה אתה תראה אחרי הקניה)

רואים במסך מצויין והוא הכי יפה בשוק קומפקטי ונוח ...

אם תרצה מסכים מקצועיים יותר יש לך הרבה של חברת VIEW SONIC

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB135206=135248&DB4157=4158

והנה של סמסונג

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=7447

תלך על סמסונג לא תצטער חבר

אז בהצלחה

אסף.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם

נראה לי שאני אלך על הסמסונג, אני צריך 2 או 3 ממנו, יש מצב להנחת דילרים או משהו ?

פורסם

ViewSonic G75f

פורסם

מה שלא תעשה אל תקנה את הסמסונג 793DF. חבל על הכסף. זה מסך רע מאוד - הוא רחוק מלהיות שטוח - דבר ראשון. דבר שני התמונה שלו אינה חלקה - יש מין "רשת" כזאת שרואים על פני כל המסך ובעיקר בצדדים. לא רק שזה מעצבן זה גם לא מאפשר למסך להגיע לקונטראסט טוב - הלבן אינו לבן לגמרי. גם מבחינת צבעים המסך סביר ולא יותר. עוד בעיה רצינית מאוד - יש איזושהיא תקלה עם המסכים האלה - לפחות מסדרה מסויימת - אני נותן להם את הספק שאולי זה לא נכון לגבי כל המסכים מהדגם. התקלה גורמת לפסים והפרעות בצבע צהוב לרצד על פני המסך מדי פעם. חיון מכירים את הבעיה ומתקנים \ מחליפים את המסכים אבל זה מטרד - אני מכיר בנאדם שכבר החליף פעמיים וכל פעם זאת נסיעה למעבדות עם מסך כבד ביד....בתור אחד שמתכנן לרכוש כה יחידות זה לא נראה טוב (בלשון המעטה).

בקיצור תעשה לעצמך טובה ותעזוב את המסכים האלה ב 700 - 800 שקל כי אתה מקבל מה שאתה משלם עליו. אם אתה ממש רוצה "לחסוך" תלך ותבדוק את המסך בעיניים ותראה שמה שציינתי לא מפריע לך. כמו כן - תנסה להשיג סידור שהספק \ חנות אחראים לקחת את המסכים התקולים ולהחזיר אותם מתוקנים (YEAH RIGHT)

פורסם

לא קראתי את כל הדיון אבל אני ממליץ לך בחום על LG כ700P מסך CRT 17 הכי טוב שראיתי (יש לי אותו)

פורסם

מה שלא תעשה אל תקנה את הסמסונג 793DF. חבל על הכסף. זה מסך רע מאוד - הוא רחוק מלהיות שטוח  - דבר ראשון. דבר שני התמונה שלו אינה חלקה  - יש מין "רשת" כזאת שרואים על פני כל המסך ובעיקר בצדדים. לא רק שזה מעצבן זה גם לא מאפשר למסך להגיע לקונטראסט טוב - הלבן אינו לבן לגמרי. גם מבחינת צבעים המסך סביר ולא יותר. עוד בעיה רצינית מאוד - יש איזושהיא תקלה עם המסכים האלה - לפחות מסדרה מסויימת - אני נותן להם את הספק שאולי זה לא נכון לגבי כל המסכים מהדגם. התקלה גורמת לפסים והפרעות בצבע צהוב לרצד על פני המסך מדי פעם. חיון מכירים את הבעיה ומתקנים \ מחליפים את המסכים אבל זה מטרד - אני מכיר בנאדם שכבר החליף פעמיים וכל פעם זאת נסיעה למעבדות עם מסך כבד ביד....בתור אחד שמתכנן לרכוש כה יחידות זה לא נראה טוב (בלשון המעטה).

בקיצור תעשה לעצמך טובה ותעזוב את המסכים האלה ב 700 - 800 שקל כי אתה מקבל מה שאתה משלם עליו. אם אתה ממש רוצה "לחסוך" תלך ותבדוק את המסך בעיניים ותראה שמה שציינתי לא מפריע לך. כמו כן - תנסה להשיג סידור שהספק \ חנות אחראים לקחת את המסכים התקולים ולהחזיר אותם מתוקנים (YEAH RIGHT)

חבר יקר רציתי לשאול על איזה שטויות אתה מבסס את הדברים שלך ?

אני מכרתי עשרות יחידות של המסך הזה במשך השנה האחרונה

וכל לקוח שרצה לקנות מסך נוסף

תמיד היה אומר לי תביא לי מסך כמו של ההוא (שזה היה סמסונג) כי הוא היפה ביותר והצבעים בו ממש נעימים לעיניים

הוא תומך בתקן נגד קרינה של TCO 03 מה שציג איכות גמורה ושלא יהיה לבן-אדם שום בעיה בצפיה בו

אני אישית ישבתי עליו יום שלם וממש תענוג לעיניים

ומכל המסכים רק מסך אחד היה תקול שנכבה מדי פעם

וחיון באו ולקחו אותו על חשבונם, והחזירו על חשבונם !!!

עם שירות כזה מעולה של אחריות מה יש לדאוג ???

לעומת כל זה הדגם הזה LG Flatron F700B הוא מסך מעולה כמובן

המתחרה של סמסונג אפשר לאמר

אבל אני אישית ממש לא אוהב LG

כי יש איתם יותר בעיות מסמסונג זה מה שבטוח ...

וגם אחרי עבודה של כמה שנים הם פתאום מפסיקים לעבוד והרבה תקלות

מכל הלקוחות שלי נתקלתי במלא שהיה להם LG והתקלקל (לחלקם היה עוד אחריות, ולחלקם לא והמסך נזרק לפח לרוב)

אני אישית היה לי LG והמסך היה כבה ולא נדלק הייתי צריך להביא לו צ'פחה שיסתדר חחח

בסוף הוא החלים לבד מהמכות :lol:

אבל עדיין כל מי שקונה מסך כזה LG Flatron F700B כמובן שזו בחירה מעולה, מסך איכותי ויפה (רק לא כסוף) :xyxthumbs:

אני מעדיף סמסונג, שבהרבה יותר יפה, בהרבה פחות מגושם, תמונה יפה וברורה יותר (שזה כמעט זהה), ואחריות מצויינת !!!

אז בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים