פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אז ככה... חבר שלי צילם תמונה למשקה אבסולוטחשוב לציין שהתמונה בלי שום עריכה כלשהי והטכניקה מאד יצירתית לדעתי (אני לא יגיד מהי)אם תסתכלו טוב אולי תבינו איך הוא עשה זאתקישור לתמונהhttp://d-spot.co.il/forum/portfolio/1126990606/gallery_3151_19_201076.jpg אשמח לקבל תגובות
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים יפה מאוד!! :xyxthumbs: הכוסות מאחורי הבקבוק נותנות השלייה כאילו הבקבור מעוקם... והאור מאחורה...ממש לא יודע... אני מנחש: המסך של המחשב? :-\ :
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אשמח לקבל תגובות אחלה תמונה, ממש יפה ביחס לזה שזה ללא שום עריכה יאללה לשתות :alcoholic:
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר חחחח שמח על התגובותפיי איזה מהירים אתם... אני עד שהוא לא אמר לי לא ידעתי שזה מחשבאללה להרביץ כמה כוסות
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אם היית עושה חשיפה ארוכה, מה היה משתנה?אני זוכר שאחד הביא פה שני תמונות של אנשים שנילחמים עם "חרבות מלחמת הכוכבים" (נידמה לי מוסרי)וזה יצא כאילו שהם במת נילחמים.מה היה קורא פה?
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אם היית עושה חשיפה ארוכה, מה היה משתנה?אני זוכר שאחד הביא פה שני תמונות של אנשים שנילחמים עם "חרבות מלחמת הכוכבים" (נידמה לי מוסרי)וזה יצא כאילו שהם במת נילחמים.מה היה קורא פה?כל האור מאחורה היה נמרח, מן הסתם.והתמונה יפה מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.