עבור לתוכן

ירידה מטורפת בביצועים במשחקים

Featured Replies

פורסם

אני משחק במשחק Counter Strike ואתמול אני נכנס למשחק ויש לי נפילות FPS מ-100 ל-30/40 תוך שנייה, ויש לי בד"כ 100 יציב.

בדקתי ב Task Manager והתגלה כי בזמן המשחק המשחק פועל על 100 אחוז CPU USAGE מה שאף פעם לא קרה.

ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, בדיקה של ווירוסים, ADAWARE, והבעיה עדיין קיימת.

וגם ניסיתי לעשות Benchmark ב3DMARK ויש לי מחצית מה-FPS שהיה לי בד"כ.

הדבר החריג היחיד שעשיתי היה לחבר צורב למחשב, היה לי קצת בעיות עם זה משום מה ובסוף הוצאתי את הצורב והחזרתי את המצב לקדמותו.

מפרט:

AMD 2500

ABIT NF7

TWINMOS 512MB

RADEON 9700

WD 120GB

מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

תודה מראש..

פורסם

בדקתי ב Task Manager והתגלה כי בזמן המשחק המשחק פועל על 100 אחוז CPU USAGE מה שאף פעם לא קרה.

ROFL זה בטח תמיד היה ככה אלא שרק עכשיו שמת לב לזה :)

בכל אופן זה נורמאלי שהמעבד ב100% מאמץ בזמן משחק וככה זה אמור להיות, אם זה היה אחרת אז זה לא היה טוב.

תחשוב על זה ככה, המעבד משקיע את כל הכוח שלו בכדי להפעיל את המשחק בכמה שיותר FPS...

בכל אופן, ניסית למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ולהוריד חדשים (ומעודכנים) מאתר החברה?

פורסם
  • מחבר

אני עם אותם דרייברים כבר הרבה זמן.. 3.6 של DNA, עובדים לי הכי טוב. איך זה יכול להיות קשור פתאום לדרייברים?

פורסם

יכול להיות קשור!

תנסה להסיר ולהתקין מחדש, ומומלץ לפחות בשביל לאתר תקלות, להתקין את הדרייבר המקורי המעודכן ביותר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר, סמוך עלי זה לא הדרייברים.  :s07:

ודרך אגב, שמתי לב עכשיו שבביוס ה AGP Aperture Size עומד על 64MB.. שיניתי את זה ל-128MB אבל הבעיה עדיין קיימת.. :pissed:

פורסם

רל, יכול להיות שזו בעיה של טמפרטורות, תבדוק E:

נ.ב.

SKY נובים ^_^

פורסם
  • מחבר

לול מיזה?

בכל מקרה, זה לא טמפרטורה ולא אבק במחשב.

פורסם

לא הבנתי, אחרי שניתקת את הצורב הבעיה הפסיקה ?

אם כן אז לפי דעתי מדובר בבעיה של ספק כח לא מספיק חזק להחזיק את המערכת שלך

אם ניתקת את הצורב והבעיה ממשיכה, אז אין לי מושג...

הייתי מנסה להסיר ולהתקין דרייברים לכ.מסך.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהבעיה הפסיקה, אמרתי שהבעיה התחילה אחרי הסיפור עם הצורב. חיברתי את הצורב, הדלקתי את המחשב וזה נתקע בהתחלה בחלון הראשוני שפותחים את המחשב ואפשר להגיע לביוס, וזה נתקע על משפט שכלל את המילה "IDE" אני לא זוכר את כל המשפט.

בכל מקרה, ניסיתי כל מיני דברים, זה לא עבד, אז הוצאתי את הצורב, הגעתי לווינדוס ולא נגעתי במשחק באותו יום בכלל אז לא שמתי לב לבעיה, רק למחרת באתי להיכנס למשחק וזה קרה.

וניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך מחדש.

פורסם

אחי אני חושב שזה בגלל הCPU USUAGE כי אצלי זה עומד על 12-20

כי

פורסם

תמיד טוב לעשות פורמט קליל למחשב פעם בכל כמה זמן

ומי שעשה את התמונה השנייה, זה בכלל שהוא היה ב-MENU, או שהוא לא שיחק.

כשחקן CS אולדבי, תמיד זה היה הדריברים, או תוכנות שרצות בלי קשר .. וגם יש לך בעייה שה-USERIM לא עולים ... תבדוק את ה-SERVICES שלך ואל תעשה כל מה ש REGENERATION אומר (אם הלכתה לפי המדריך שלו .. זה מה שנראה)

בקיצור FORMAT :]

פורסם
  • מחבר

תמיד טוב לעשות פורמט קליל למחשב פעם בכל כמה זמן

ומי שעשה את התמונה השנייה, זה בכלל שהוא היה ב-MENU, או שהוא לא שיחק.

כשחקן CS אולדבי, תמיד זה היה הדריברים, או תוכנות שרצות בלי קשר .. וגם יש לך בעייה שה-USERIM לא עולים ... תבדוק את ה-SERVICES שלך ואל תעשה כל מה ש REGENERATION אומר (אם הלכתה לפי המדריך שלו .. זה מה שנראה)

בקיצור FORMAT :]

אבל הסברתי כבר שלא נגעתי בשום דבר בווינדוס, לא ב SERVICES, והקטע עם היוזרים תמיד היה ככה

פורסם

אז משהו לא בסדר

תעשה פורמט מה קרה :\

תגבה -CFG ואת הצ'יטים וזהו

נב

אולי זה וירוס ? בדקתה ?

פורסם

די כבר להציע לאנשים לפרמט על כל שטות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים