פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר הוא לא טיפה הרבה כבד?באסה שאני גם במחסור כספי קטן ברגעים אלו אחרי הקניה של המסך החדש..
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים הוא לא טיפה הרבה כבד? באסה שאני גם במחסור כספי קטן ברגעים אלו אחרי הקניה של המסך החדש.. גם אני חשבתי כך,הוא ממש לא כבד והוא ממש בטיחותי,יש לו בצד האחורי של הכרטיס איזשהו מוט שמחובר שמחברים אליו מהצד הקדמי את הקירור עם ברגים ואין מצב שהוא ייפול סמוך עליי
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר זה מוזר וזה לא הגיוני בכלל שיש את הבעיה הזו אני מהמר על משהו אחר אולי חיבור לא טוב של הגוף קירור לליבה..בכל מקרה עוד כמה דקות אני יוצא את הכרטיס ויבדוק מה עם המשחה טרמית והחיבור בכללי..roc זה קשה להוריד את הגוף קירור?
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר סליחה שאני מקפיץ..אבל זה דיי דחוףבדקתי את המשחה טרמית והכל נראה בסדר אני לא יודע מה להגיד..למה יש קפיצה של 40 מעלות?!?!הקירור שלהם אמור להיות טוב נראה לי שזה משפיע גם במשחק כי קיבלתי פס לבן כזה באמצע למרות שזה היה חד פעמי אבל היה מלווה בתקיעות קטנטנות לזמן קצר..אני גורם נזק לכרטיס?
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים זו תופעה באמת מוזרה שבן אדם מקפיץ במודע שהוא יודע על איסור ההקפצות בפורום.ננעל חזק! :alien:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.