עבור לתוכן

עזרה באובר קלוק ל6600gt

Featured Replies

פורסם

הבקשה בכותרת וסתם שאלה יש תוכנה שמוצאת את הmax core וmax mem כמו ati tool אבל לכרטיסים של נוידיה?

תודה מראש

פורסם

coolbits :)

פורסם
  • מחבר

נתקעתי הגעתי עם הליבה ל570 אני בטוח שהיא מסוגלת לעוד אבל הזכרונות הביאו לי ארטיפאקטים כבר ב1150mhz זה כל מה שהם מסוגלים לתת או שיש בעיה אחרת?אולי הם מתחממים?

פורסם

אולי הם מתחממים?

אולי זאת באמת הסיבה. מה טמפ' הליבה? מארז מאוורר טוב?

פורסם
  • מחבר

טמפ הליבה 45 במנוחה אבל שמתי לב שיש הפרש גדול בין מנוחה למאמץ נגיד כשאני יוצא ממשחק (אני יודע שזה מספיק ליפול עד אז) אז זה עומד על 62+ ,המארז הוא 6a19 עם מאוורר אחד של 120 ממ מאחורה היה לי אחד מקדימה אבל הוא נשרף לפני שבוע בערך ועדין לא החלפתי

פורסם

נראה לי זיכרונות...

טמפ' ליבה נראית בסדר, לא אמורים להיות ארטיפקטים בטמפ' כזאת.

וכשמהירות הליבה נמוכה יותר וזיכרונות על 1150 או יותר עדיין יש ארטיפקטים? ניסית?

פורסם

נראה לי זיכרונות...

טמפ' ליבה נראית בסדר, לא אמורים להיות ארטיפקטים בטמפ' כזאת.

וכשמהירות הליבה נמוכה יותר וזיכרונות על 1150 או יותר עדיין יש ארטיפקטים? ניסית?

מה בסדר בזה? על סמך שהוא יצא ממשחק ונתן למאורר כמה שניות לקרר את הכרטיס?,

תוריד ATI TOOL ותריץ ARTIFACT TESTER ככה תוכל לראות טמפ' בזמן אמת.

פורסם
  • מחבר

אוקי בדקתי הטמפ במאמץ 78-79 מעלות

פורסם

אוקי בדקתי הטמפ במאמץ 78-79 מעלות

כמו שהיה לי,זה גבוהה מאוד אני מציע לך לבדוק אם שמו לך משחה טרמית או משהו,אני ישר ראיתי את הטמפ' האלו יומיים אחרי קניתי את הזלמן,עם OC עצום של 585 בליבה ו1130 בזכרונות הכרטיס לא עובר את 50 במאמץ והטמפ' המקיפה שלו במאמץ עם 30

פורסם
  • מחבר

לא יודע שמעתי שהקירור הסטוק של של לידטק טוב...בכל מקרה לא נראה לי ששכחו לשים לי משחה טרמית והאים זה קשה להוריד את הקירור כדי לשים לבד?

חוץ מזה אולי בליבה עברת אותי אבל הזכרונות עדין לא גבוהים

פורסם

לא יודע שמעתי שהקירור הסטוק של של לידטק טוב...בכל מקרה לא נראה לי ששכחו לשים לי משחה טרמית והאים זה קשה להוריד את הקירור כדי לשים לבד?

גם אני שמעתי ככה וחשבתי שאין מספיק משחה,בדקתי ושמו מספיק ביותר וגם אפילו על הקירור עצמו שמו ועדיין היה כזה טמפ' עלובה. לא יודע מה איתך אבל אחרי שקניתי את הקירור החדש זה עזר לי המון,דרך אגב לפני שקניתי את הקירור שלחתי הודעה לאימייל של לידטק והם ענו לי רק אתמול אחרי שקניתי את הקירור :) זה מה שהם אמרו ששאלתי אותם למה במנוחה יש לי טמפ' טובה ובמאמץ גבוהה מאוד, אני לא הבנתי כל כך מה הם רצו :P

Dear Customer,

We suggest that you can remove the side panel of chassis to test it again,if the temperature of GPU is the same high,please direct send back to repair in your local dealer.

Thanks for your incoming letter!

Best regards,

Marketing Department, Leadtek Research Inc.

פורסם
  • מחבר

אהמ לא יודע במה זה יעזור להעיף את הדלת של המארז...ולא ענית לי על השאלה זה לא ממש הוסיף לביצוע של האובר קלוק עדין הזכרון אצלך הוא בתדר דיי נמוך...

פורסם

אהמ לא יודע במה זה יעזור להעיף את הדלת של המארז...ולא ענית לי על השאלה זה לא ממש הוסיף לביצוע של האובר קלוק עדין הזכרון אצלך הוא בתדר דיי נמוך...

אני לא מדבר איתך עכשיו על האוברקלוק,אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק הכרטיס יישרף לך תוך יומיים תראה את הטמפ' שלך במאמץ (78 מעלות) אתה עוד רוצה לעשות על כזאת טמפ' אוברקלוק? דרך אגב אני לא יודע באמת מה יש לזכרונות שלי הוא לא נותן לי לעלות יותר בזכרונות אבל בליבה הוא נותן לי חופשי אולי נפלתי על זכרונות גרועים או שחסר מתח אני לא יודע :(

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהכרטיס ישרף..הוא אצלי כבר 4 חודשים והוא שרד את הקיץ...אתה מציע לי להחליף קירור?ואם כן לאיזה?

פורסם

לא נראה לי שהכרטיס ישרף..הוא אצלי כבר 4 חודשים והוא שרד את הקיץ...אתה מציע לי להחליף קירור?ואם כן לאיזה?

ZALMAN VF700 AlCu היה לי טמפ' כמו שלך והוריד לי אותה במאמץ ל49 מעלות וגם עם אוברקלוק הוא לא נותן לחום לעלות מ50

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים